Makedonac švercovao migrante u kolima pa ih izbacio na pola puta: Ubrzo mu se prevara obila o glavu jer je njihova osveta bila mnogo strašnija

Oni su priznali da su se sa nepoznatim čovekom dogovorili da ih za sumu od 140 evra po čoveku od Đevđelije preveze do Skoplja

  • 2

U blizini graničnog prelaza sa Grčkom „Bogorodica“ kod Negorskih Banja, blizu Đevđelije, patrola makedonske policije je pre nekoliko dana otkrila četvoricu migranta koji su ilegalno ušli u Makedoniju. Dvojica su bili iz Sirije, jedan iz Alžira, a drugi iz Libije.

U razgovoru sa policijom oni su priznali da su se sa nepoznatim čovekom dogovorili da ih za sumu od 140 evra po čoveku od Đevđelije preveze do Skoplja.

Pod okriljem noći, negde oko 21 čas, sa automobilom „audi“ su krenuli za makedonsku prestonicu, ali njihova vožnja nije dugo trajala jer ih je nepoznati čovek ubrzo izbacio iz automobila.

Ilustracija Foto: Tanjug/Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Pre nego što su napustili automobil, ogorčeni migranti su vozaču ukrali novčanik, koji su potom predali policijskoj patroli koja ih je otkrila blizu Negorskih Banja.

Osim para koje su mu dali migranti, u novčaniku švercera je bila njegova lična karta i vozačka dozvola, pa policiji nije trebalo dugo da ga pronađe i uhapsi.

Istog dana, malo iza ponoći, lisice su škljocnule na rukama R.T. ( 37 ) iz sela Furka blizu Dojrana, a policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog šverca migranata.

(Telegraf.rs/D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ggg

    15. avgust 2018 | 12:20

    Znaci nesmete da zezate migrante morate ih pravilno odvesti dje oni hoce, a zasto nisu uhapsili te migrante oni su ilegalno u drzavi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA