Slučaj koji je zgrozio žitelje Kočana: Skoro celu godinu ucenjivao i silovao devojku

M. L. je prisiljavao na seksualne odnose preteći joj da će objaviti njene kompromitujuće fotografije

  • 2
Silovanje, nasilje, devojka, depresija, dva muskarca, silueta Foto: Pixabay

Žitelji Kočana, gradića na istoku Makedonije, još ne mogu da poveruju da je njihov sugrađanin M.L. (46) skoro godinu dana ucenjivao i silovao devojku iz njihovog grada.

Tvoj muž je silovao moju ženu, a sad ću ja tebe: Horor ispovest majke iz Ripnja, koju je napastvovao cimer njenog sina iz zatvora

Na žalost, to se, ipak, desilo, a prema saopštenju MUP, nezajažljivi M.L. je od novembra prošle godine, pa sve do jula ove godine u svom domu u Kočanima silovao "žensku osobu" iz Kočana.

Njeno ime i uzrast nisu saopšteni, ali se zato navodi da je bludni M.L. svoju žrtvu prisiljavao na seksualne odnose preteći joj da će objaviti njene kompromitujuće fotografije.

Ovu višemesečnu torturu devojka više nije mogla da izdrži, pa je napasnika prijavila u MUP, a spoljna kancelarija za kriminalističke poslove iz Kočana juče je podnela krivičnu prijavu protiv M.L. za počinjeno krivično delo silovanje.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA