≫ 

Policajci kod Rijeke unakazili muškarca pred suprugom i četvorogodišnjim detetom, a razlog je bizaran

Muškarac je sa teškim povredama primljen u bolnicu

  • 5

Policajci s područja Primorsko-goranske PU pretukli su 35-godišnjaka u subotu u mestu Klana u Hrvatskoj i naneli mu teške povrede.

Kako je objavio Novi list, muškarac se nalazi u riječkoj bolnici i nije dobro. Prema informacijama koje imaju njega su u subotu uveče pred očima žene i 4-godišnjeg deteta prebili lokalni policajci - navodno zbog parkiranja!

Britanke otkrile mračnu stranu letovanja u Hrvatskoj: Pokušali su da nas otmu, pipkaju nas u prolazu, a i policajac nam se nabacivao (VIDEO)

- Sin mu je plakao satima kasnije od šoka. Kakve je batine dobio, dovoljno govori podatak da je na Sušaku sa slomljenim nosom i oduzetim donjim delom tela - pisalo je u mejlu koji je dobio Novi list o događaju.

Iz policije su kratko saopštili da su njihovi policijski službenici upotrebili sredstva prisile jer je 35-godišnjak narušavao javni red i mir i pružao aktivan fizički otpor.

VIDEO Ovo nema ni na filmu: Policajac puca kroz sopstvenu šoferku

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deff

    22. avgust 2018 | 10:03

    Ko ce koga nego svoj svoga..

  • sanja

    22. avgust 2018 | 11:03

    Stoke

  • Zdravko

    22. avgust 2018 | 15:18

    Ne pise uopce koji je bio razlog, da ga tako istuce , budale .Jos ispred familij, boze .Ovo bi javni tuzioc pogledati malo bolje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA