≫ 

Hrvati se izvinjavaju pretučenoj Britanki: Sada nude besplatno letovanje na Jadranu (FOTO)

Laura je, inače, iskustvo sa letovanja u Splitu ispričalu londondonskom Dejli Mejlu da bi, kako je rekla, upozorila svoje sunarodnike da im se ne dogodi nešto slično

  • 5

Kako bi oprala ljagu, Turistička zajednica Grada Splita pretučenoj Britanki Lauri Denmar ponudila je besplatno letovanje, piše londonski San.

Dvadesetšestogodišnja Britanka Laura Denmar pretučena je metalnom šipkom u jednom ilegalnom splitskom hostelu zato što su njen mladić i ona odbili da izvrše neplaniranu doplatu za svoj boravak, koju su im tražili vlasnici tog objekta.

Britanka i njen dečko pretučeni u Splitu: Žalili se na smeštaj, a onda su dobili brutalne batine (FOTO)

O ovom incidentu su pisali britanski mediji, a potom je San preneo izjavu direktorke Turističke zajednice Grada Splita, Alijane Vukšić koja je rekla da su Lauri poslali pismo izvinjenja u ime tog grada i Splitske županije i da su ponudili besplatno letovanje kako bi joj dokazali da je, kako je navela, reč o izolovanom slučaju i da je Grad Split siguran za britanske turiste.

Laura je, inače, iskustvo sa letovanja u Splitu ispričalu londondonskom Dejli Mejlu da bi, kako je rekla, upozorila svoje sunarodnike da im se ne dogodi nešto slično.

Britanka i njen dečko su ceo slučaj prijavili splitskoj policiji, a nakon izvršene istrage saopšteno je da je hostel u kojem su boravili zaista radio bez dozvole i da je nakon ovog incidenta na njega stavljen katanac.

 
Објава коју дели Laura Denmar (@lauradenmar) дана

VIDEO: Morska pijavica hara obalom a Rusi joj neustrašivo prkose

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lipo, Lipooo

    22. avgust 2018 | 17:22

    Mož doć al će je opet malo manje tući i za uši vući, tak da bude mal kockasta.

  • Anduril

    22. avgust 2018 | 18:43

    Ilegalni hostel? Šta je očekivala, doručak u sobi i besplatan spa tretman?

  • Kosta

    22. avgust 2018 | 17:20

    U jbt. Pa ti Rusi su nad bogovi. Ajde više sa tim Rusima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA