≫ 

Uznemirujući video: Novinarka pretučena na plaži u Baru, žalila se na glasnu muziku (VIDEO)

Muškarac kamenjem gađao Milicu Minić

  • 25

Novinarka portala "Standard" i "A1" televizije Milica Minić, napadnuta je kada je na barskoj plaži Ratac, došlo do prvo sporečkanja a onda i fizičkog napada od strane Danilovgrađanina Gorana Kaluđerovića, prenosi portal "Standard".

Incident u Sutomoru: Mladić iz Srbije u komi, lekari se bore za njegov život

Do nesporazuma je došlo navodono zbog toga što je Kaluđerović puštao glasnu muziku, ali ju je stišao nakon što ga je Minić zamolila.

Milica Minić Foto: Milica Minić/Facebook

Međutim Kaluđerović je ponovo pojačao, i kasnije kada je prijatelj Minić pošao da ga pita, došlo je do svađe, psovanja a onda i fizičkog napada.

Kaluđerović je kamenjem gađao Minić, a onda joj je prišao, bacio na tlo i savio ruku, kako bi joj uzeo mobilni telefon kojim je ona htela da snimi njegovo ponašanje, navode se na portalu "Standard".

Goran Kaluđerović Foto: Goran Kaluđerović/Instagram

- Isprva nisam bila zainteresovana da ga prijavljujem jer mi je prioritet bilo moje zdravlje i nije mi na pamet padalo da se bavim birokratijom i šetam po policijskim stanicama. Ali kad sam došla sebi i kada mi je do glave "doputovalo" da već 10 godina, gotovo svakodnevno, i sama izveštavam o nasilnicima koji u policijskim saopštenjima ostaju sakriveni iza inicijala, pa ih zaboravljamo brže - bolje, do neke naredne žrtve, verujem da je red da, sa svoje pozicije, bez straha od odmazde, pokažem sliku i glasno kažem "Ovo je čovek koji me je napao" - ističe Milica.

Ona je naglasila da je to njena dužnost, imajući u vidu šta se sve u Crnoj Gori dešava.

- Kad bi svako uspeo da snimi makar dve sekunde svakog napada, bili bismo rekorderi u proizvodnji horor dokumentaraca. Kako to nije slučaj, iz srca vas molim da ne ćutite i da ne trpite nikoga i ništa. Niko ne sme na vas. Tako ni meni ne pada na pamet da istrpim ni ovoga ni bilo kojeg drugog Gorana Kaluđerovića -naglasila je Milica.

Pogledajte napad na novinarku:

(Telegraf.rs/ Standard)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRLE

    24. avgust 2018 | 19:23

    Aman ljudi zasto idete dole to je jedna privatna drzava okorela u svercu i kriminalu idite na druga mesta i uzivajte u odmoru .Nikada ih nisam voleo bas zbog te bahatosti i divljastva dole ne idem vec dvadeset godina a verovatno nikada vise i necu .

  • Ss

    24. avgust 2018 | 20:35

    Ljudi, da li ste mazohisti....treba ih bojkotovati. Za manje pare, lepsa mesta, kulturni ljudi, naravno u inostranstvu

  • Ljube

    24. avgust 2018 | 19:15

    Samo ova dva meseca je bilo toliko ružnih i potresnih izveštaja iz Crne Gore da se pitam šta vam je ljudi, kog đavola uopšte idete kod tih divljaka i kriminalaca? Ja sam poslednji put bio 1993. i tada se zarekao da moja noga više tamo neće kročiti pa makar ne išao nigde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA