≫ 

Mladić iz Rume posle napada u Sutomoru i dalje u komi, roditelji ne smeju da ga premeste u Srbiju

Stefan je sa drugom izašao u šetnju u toku koje ih je nepoznati mladić napao i isprebijao

  • 7
Stefan Novoselac Foto: Facebook

Stefan Novoselac (19) iz Rume se posle napada na sutomorskom šetalištu krajem avgusta, i dalje nalazi u kritičnom stanju. Mladić je smešten u Klinički centar u Podgorici i još uvek je u komi, saznaje Telegraf.

Njegovi najbliži su sve vreme uz njega i nadaju se da će se Stefan uskoro probuditi.

Stefan je još u komi, šta će biti i kako će biti samo bog zna: Potresna ispovest porodice mladića koji je isprebijan u Sutomoru (FOTO)

Umesto da ga dočekaju sa odmora koji je proveo u Crnoj Gori, njegova majka i ujak su otišli u Podgoricu nakon što se dogodio napad na Stefana.

Prema informacijama kojima porodica povređenog mladića raspolaže, Stefan je sa drugom izašao u šetnju u toku koje ih je nepoznati mladić napao i isprebijao.

- Prema onome što sam čuo, od nekih ljudi iz Crne Gore, oni su momci izašli da prošetaju kejom i napao ih je onda lokalni siledžija. Udario je prvo Stefana, zatim je udario tog dečka koji je bio sa njim. Stefan je onda udario glavom o pločnik i je došlo do tih povreda. Oni su nakon toga završili u bolnici, a šta je bilo tačno ne znam – rekao je tada Stefanov stric, prenosi Srbija Danas.

Majka i ujak su u šoku povodom ovog događaja i isprva nisu mogli da veruju da se njihovoj porodici dogodilo ovako nemila stvar. Sada jedino žele da Stefan ponovo bude onaj stari mladić iz Rume.

Otišao je na letovanje u Sutomore Foto: Instagram/stefannovoselac

Međutim, kako saznaje Telegarf, njegova situacija je i dalje ista. Ovaj mladić je u veoma lošem zdravstvenom stanju i životno je ugrožen. Njegovi roditelji su stalno uz njega i očajni su zbog čitave situacije.

Oni žele da ga prebace u Srbiju kako bi se ovde lečio, ali ne smeju na svoju odgovornost da ga izvedu iz bolnice. Mišljenja lekara su podeljena i on za sada ostaje u Podgorici.

INCIDENT U SUTOMORU

Kako prenosi Standard, Stefan je 23. avgusta primljen u barsku bolnicu u nesvesnom stanju, a njegov drug je tom prilikom saopštio da je Stefan pao niz stepenice apartmana u kojem je smešten.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Stefan Novoselac (@stefannovoselac) дана

Iz bolnice su obavestili službenike Centra bezbednosti Bar, a mladić je hitno prevezan u Urgentni centar podgoričkog Kliničkog centra, a zatim i prebačen u jedinicu intenzivne nege.

Kako prenosi Standard, policija je tom prilikom privela na saslušanje prijatelje povređenog mladića, kako bi utvrdili okolnosti prilikom kojih je nastala povreda.

Kako saznaju, ovi mladići su pijani udarali boksersku krušku kada su naišla dva nepoznata mladića i jedan od njih je pesnicom udario prvo Stefana, a onda i njegovog druga. Od siline udarca mladić je pao i udario glavom od pločnik.

Međutim, uprkos bolu koji je osećao otišao je u apartman i legao da spava, a na putu do apartmana je više puta povratio, piše Standard.

Rano ujutru je prijatelj pokušao da probudi mladića i nije uspeo, pa je pozvao Hitnu pomoć.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Stefan Novoselac (@stefannovoselac) дана

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eden

    7. septembar 2018 | 15:53

    Ne daj se Stefane, molimo se Bogu za tebe i tvoje ozdravljenje. Možeš ti to, junačino. Stici ce kazna monstrume. Ako niko ne zna Bog zna.

  • Deff

    7. septembar 2018 | 15:23

    Neka mu dragi gospod Bog pomogne... ne daj se silo , Srbija je uz tebe...

  • OSVESCENJE

    7. septembar 2018 | 18:22

    Srbi brutalno pregazeni autom i usmrceni, momak iz Rume brutalno prebijen i u komi , ne zna se da li ce preziveti a ako prezivi sa kojim posledicama , devojka u zloglasni zatvor , batine, svakodnevno razna brutalna mucenja, prelomi kostiju od prebijanja, silovanja, ubijanja, zatvor, razna ponizavanja , sikaniranja, verbalno maltretiranje, kradje. Mucenja koja ni najsadistickiji bolestan um ne moze izmisliti i zamisliti. I cemu sve to? Zbog mrznje prema jednom narodu? Zasto uopste idete tamo gde znate da ce vas prebiti, ubiti ili silovati? Gde sigurno znate da cete zavrsiti u komi ili sa prelomom kosti? I ovo je svake godine! Listajte hronoloski crnu hroniku i videcete o cemu pricam. Zasto idete tamo gde vas mrze i gde niste pozeljni? Zaista, zasto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA