Upoznajte bogatstva Danske kroz izložbu fotografija: Prisustvujte svečanom otvaranju na Beogradskoj tvrđavi 24. oktobra

Izložba fotografija poklon je Ambasade Kraljevine Danske, povodom Stogodišnjice od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Danske i Srbije

  • 0

Na Savskom šetalištu na Beogradskoj tvrđavi 24.oktobra biće svečano otvorena izložbe fotografija pod nazivom "Kraljevina Danska – Od Kopenhagena do Arktika“.

5 ODGOVORA NA PITANJE ŠTA ZNATE O SAVREMENOJ SRPSKOJ UMETNOSTI: Proverite i vi svoje znanje

Izložba fotografija poklon je Ambasade Kraljevine Danske, povodom Stogodišnjice od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Danske i Srbije, a u saradnji sa JP “Beogradska tvrđava”.

Izložbu će otvoriti ambasador Kraljevine Danske u Beogradu, Nj.E. Anders Kristijan Hougor, direktor JP Beogradska tvrđava, Petar Andrijašević i podsekretar za kulturu grada Beograda, Milan Lazović.

Foto: Promo

Poklon građanima Beograda nudi uvid u prirodno i urbano bogatstvo Kraljevine Danske, a sastoji se iz dve izložbe koje će biti otvorene za sve zainteresovane u periodu od 24.10. do 6.11.2017. godine na Beogradskoj tvrđavi.

Dve izložbe "Rešenja Kopenhagena“ i "Budućnost Arktika – Naša budućnost“, spojene u jednu celinu prikazuju kako se jedan grad razvija, raste i traži rešenja za dalje širenje, a takođe i kako mistični predeli Severa funkcionišu, odnosno kako ljudi žive, na koji način se primenjuje održivi razvoj i koji su to resursi Grenlanda, Farskih ostrva i Arktika.

Izložba se realizuje uz podršku danskih kompanija "Novo Nordisk“, "Grundfos“ i "NIRAS“.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA