Zbog ogromnog interesovanja, Kaliopi i drugi put na Kolarcu: "Kofer ljubavi" pun topline usred hladnog novembra

Kaliopi je uvek znala da iznenadi, tako da će ovaj koncert biti poseban muzički dožvljaj

  • 0

Zbog velikog interesovanja Kaliopi će održati još jedan "unplugged" koncert na Kolarcu.

Akustični koncert Kaliopi 25. novembra na Kolarcu

- Presrećna sam što ću dva puta zaredom nastupati na Kolarcu. Meni je beogradska publika ovim odala veliko priznanje. Beograde, hvala! - izjavila je Kaliopi najveća makedonska pop zvezda i jedna od najvećih pop zvezda i vokala na Balkanu koja će 25. ( rasprodat koncert ) i 26.novembra održati akustične koncerte na Kolarcu.

Kolarac je zato i izabran kao intimni prostor koji je idealan za ovakvu vrstu koncerata. Kaliopi je uvek znala da iznenadi, tako da će ovaj koncert biti poseban muzički dožvljaj.

- Beograd ima uvek posebno mesto za sve ono što muzika i život za mene znače. Jedva čekam 25. i 26. novembar, jer pripremam jednu od najvećih poslastica za beogradsku publiku, unplugged koncert. Zato sam želela da to podelim sa njima u Kolarcu. Očekuje se hladan novembar, al zato moj "Kofer ljubavi" će biti pun topline i snage pesama koje me vode iz grada u grad... Beograde, čekaj me i hvala što ćemo se družiti dva dana -

izjavila je uzbuđena Kaliopi.

Ovo će svakakako biti ekskluziva za njene fanove, kao i sve sladokusce dobrog zvuka. Dođite da uživate u divnom vokalu i da čujete hitove Rođeni, Crno i belo, Kofer ljubavi, Vučica, Mrvica i druge u novom ruhu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA