≫ 

Epizoda "Senki nad Balkanom" koju smo svi čekali: Inspektor Pletikosić u očajanju zbog Marinog nestanka počinio strašan zločin

Ovakav rasplet niko nije očekivao

  • 42

Veliki šok doživeli su svi koje je opčinila serija "Senke nad Balkanom", a kada je na kraju prethodne epizode u ritualnom ubistvu prostitutki Mari odsečena glava. Ona je bila jedan od onih likova za koga smo se baš nadali da će doživeti srećan kraj.

S velikim nestrpljenjem očekivali smo prethodnih sedam dana nastavak, ali možda još više, reakciju inspektora Stanka Pletikosića, koji je sa Marom još u prvoj epizodi imao scenu eksplicitnog seksa. Njega je, između ostalog, nežna prostitutka iz Jatagan male, zadužila da joj pronađe dete koje su joj oduzeli.

Šarmantna Mara, svojom harizmom i neposrednošću sve ostale je bacala u drugi plan, a iako je pokušavao da deluje drugačije, inspektor Pletikosić je bio slab na nju.

Printskrin: RTS

Pletikosić je u ovoj epizodi svratio do Jatagan male kako bi video Maru, ali je tu od ostalih prostitutki saznao da je ona nestala. Strpljivo je sačekao makroa koji menja Kaluđera i zahtevao da mu kaže gde je Mara.

Međutim, došlo je do potezanja oružja, pretnji i teških reči, da bi Pletikosić u jednom trenutku toliko podivljao da mu je gurnuo pištolj u usta. Iako se makro nije branio, inspektor ga je ubio.

I sam iznenađen onim što je uradio, Pletikosić je očajana, tim više što je ubijeni bio jedini koji je znao gde je Mara.

Njeno telo do kraja epizode nije pronađeno, a s obzirom na to kako je Pletikosić reagovao kad je saznao da je nestala, možemo samo da naslutimo kakve ćemo scene gledati u narednim epizodama kad sazna da je ubijena.

Daljinac

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No name

    3. decembar 2017 | 23:01

    Serija je vrhunska. Odlican scenario glumacka ekipa sama scenografija i svi efekti. Ovo je fantastican projekat i nadam se da ce se nastaviti uveliko

  • Radasin

    3. decembar 2017 | 23:21

    Serija je dobra drži pažnju navodi na razmišljanje,nije kao ratovi zvezda ili kardsijani gde milion širom sveta čekaju ko će da skine gaće a ko će da ode na veliku ili malu nuždu i tviter gori i narod fasciniran,to je grozota i jad,senke su odlična serija sve je kako treba da bude,bravo za svu ekipu.

  • комуниста

    3. decembar 2017 | 21:41

    Спрега између новокомпонованих нација на Балкану уопште није битна, ни корумпирани министри. Однос државе према јунацима из рата. Имам неки осећај да смо се вратили у двадесете. То и јесте поента серије.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA