NIKAD JAČA POTERA! Sve četvoro takmičara umaklo tragaču, on odgovarao ISTORIJSKI LOŠE! (FOTO)

U finalnoj poteri bili su samo 16 koraka ispred tragača

  • 8

Sve četvoro takmičara kviza Potera, emitovanoj večeras, uspelo je da utekne poteri tragača Uroša Đurića i u finalnoj poteri osvoji sumu od 790.000 dinara. Marjan, Aleksandar, Dragan i Biserka doprineli su svako svojom sumom zajedničkoj kasi pa će na ravne časti podeliti iznos.

Nikad uzbudljivija Potera: Takmičari uzeli POLA MILIONA, tragač Milica priznala poraz pre finalne runde, pa vikala na takmičare (VIDEO)

Printskrin: RTS

U finalnoj poteri bili su samo 16 koraka ispred tragača, što je, svi su se bojali, bilo premalo za tragača Đurićevog kalibra. Ipak, očigledno nije bilo njegovo veče, jer nije znao odgovore na čak 9 pitanja, što je dalo takmičarima priliku da ga vrate 9 koraka nazad. Kako je i sam Đurić rekao pred finalnu poteru "četiri glave, sigurno će se neko od njih setiti tačnog odgovora".

Printskrin: RTS

Ipak, ni "trust mozgova" nije znao odgovore na 3 pitanja, ali to ih nije omelo da osvoje pozamašnu sumu. Marjan je naveo da će, pošto mu je geografija slabija strana, gledati da novac potroši na neko putovanje, a Aleksandar da će  trošenju zasedati porodični kolegijum.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • . Anica

    8. januar 2018 | 22:49

    Gledala sam Poteru i oduševljena sam znanjem takmičara. Čestitke na osvojenoj šumi sa željom da novac u zdravlju potroše.

  • Ja

    8. januar 2018 | 23:52

    Namestaljka,ovaj odgovorio na samo 5 pitanja

  • Ferrari909

    9. januar 2018 | 02:55

    Vreme mu je za otkaz realno ukanalio je RTS više puta a i onaj mali novi što je došao u poteru je tata za njega....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA