≫ 

Posle 35 godina veliki povratak grupe ABBA: Najavljena nova pesma

Švedski četverac objavio je vest na Instagramu

  • 4

- Odluka da budemo na uzbudljivoj ABBA avatar turneji imala je neočekivanu posledicu. Sve četvoro smo osetili da bi, nakon 35 godina, bilo uzbudljivo da ponovo sjedinimo snage i uđemo u studio. Tako da smo to i učinili. I osećaj je bio kao da je vreme stalo i da smo samo bili na kratkoj pauzi. Neverovatno srećno iskustvo! Rezultat su dve nove pesme od kojih će jednu "I dalje verujem u tebe" otpevati "digitalni mi" u TV specijalu u decembru. Mi smo možda ostarili, ali naše su pesme nove. I osećaj je dobar - napisali su na svojoj Instagram stranici Agneta, Beni, Bjorn i Eni-Frid.

 
❤️ #abbaofficial #abbaA post shared by @ abbaofficial on

Ovo je prva pesma legendarne grupe od 1982. godine, kada su se rastali, nakon 10 godina postojanja i stotine miliona prodatih ploča širom sveta.

Kako su objasnili, do ideje je došlo dok su radili na projektu svoje avatar turneje. Reč je o dvočasovnom TV programu u zajedničkoj produkciji NBC-ja i BBC-ja, gde umesto benda nastupaju njihovi digitalni dovjnici. Bjorn je rekao kako su svi čalnovi benda bili "skenirani" i podmlađeni da izgledaju kao da je 1979. godina.

CEO SVET JE OVO ČEKAO 30 GODINA: Ponovo se okupio najpopularniji bend na planeti! (VIDEO)

Fanove širom sveta oduševila je ova vest. Svi se nadaju da će pesme biti dobre koliko i njihovi nezaobravni hitovi Dancing Queen, Knowing Me, Knowing You, Take a Chance on Me, Give me, Give me...

Daljinac

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deni

    27. april 2018 | 20:09

    Samo da vam napomenem, ABBA je u toku svoje karijere zaradila 12 milijardi kruna i lova im i dalje kapa, tako da im novac nije potreban, samo je jedna ABBA........kapa dole......

  • Raska

    27. april 2018 | 15:05

    Znaci nestalo para!!

  • Boza zemunac

    27. april 2018 | 15:07

    Do ideje je došlo,jer im treba još love.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA