Prekinuo dugu pauzu: Kevin Spejsi vraća se na filmsko platno nakon optužbi za seksualno uznemiravanje

Spejsiju je čak i "Emi" oduzet zbog skandala

  • 0

Glumac Kevin Spejsi vraća se na filmsko platno ulogom u filmu "Billionaire Boys Club", a to je njegova prva uloga nakon optužbi za seksualno uznemiravanje i priznanja da je homoseksualac.

Film "Billionaire Boys Club" snimljen je pre skandala o seksualnom uznemiravanju, a u bioskope stiže u avgustu.

Igor je slikar čija dela čak i Baraku Obami izgledaju nestvarno! Održana izložba na Senjaku, prisustvovao i unuk Nelsona Mendele (FOTO) (VIDEO)

- Nadamo se da optužbe koje se odnose na ponašanje jednog od glumaca, a koje nisu bile javno poznate kada je film sniman, ne smetaju ovom izdanju. Odluka o puštanju ovog filma nije nimalo laka - saopštili su distributeri.

Film donosi istinitu priču o grupi mladića koja je osamdesetih godina prošlog veka organizovala klub koji je trebalo da se brzo obogati na prevarama.

Spejsi igra lik Rona Levina, varalice homoseksualca koji je ubijen nakon što je prevario grupu ljudi. Njegovo telo nikada nije pronađeno pa neki misle da bi još mogao biti živ, prenosi portal Klix.ba.

Režiju filma potpisuje Džejms Koks, a pored Spejsija u filmu igraju i Ema Roberts, Suki Voterhaus, Ansel Elgort, Taron Egerton i drugi.

VIDEO: Ovako vežba Nikola Kojo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA