Jazz, funk i blues produženi vikend u klubu Stari Bitef - Soul Society

Dragi ljubitelji muzike, treće oktobarske nedelje vraćamo se korenima i zvuku Soula, u to ime pripremili smo vam tri vrhunska klupska koncerta

  • 0
Foto: Promo

U četvrtak nastupa svetska zvezda ethno jazz scene Oleg Kireyev sa svojim pratećim jazz bandom, u petak napokon vraća nam se James Brown tribute band, sastavljen od polovine članova VH banda i drugih virtuoznih jazz i funk muzičara sa naše scene, dok u subotu je prava celovečernja blues rock fiesta uz Natašu Guberinić I Di Luna Blues Band.

Oleg Kireyev, muzičar koji živi i stvara širom Evrope i Amerike, u klubu SOUL Society-Stari Bitef, održaće svoj klupski koncertu četvrtak 18. Oktobra uz pratnju svog izvanrednog Jazz Band-a koji čine:

Oleg Kireyev - saxophone

Andreja Hristić -piano

Milan Nikolić-bass

Miloš Grbanić-drums

Poslušajte jedan od najslušanijih Olegovih jazz singlova:

Olegovo stvaralaštvo krunisano je sa preko 15 albuma svestranog spektra – od džeza, Baškir folk muzike do etno džeza. Školovan u Poljskoj, nakon završenih studija odlazi u Njujork i osvaja američku scenu, kolevku džeza, sa svojim etno džez projektom ,,Feng Shui Jazz Theatre’’.

Nastupao je na London Jazz Festivalu, New York Jazz Improv Festivalu i legendarnom Montreux Jazz Festivalu. Olegova muzika je brilijantna mešavina svih stilova, kojoj morate svedočiti na njegovom koncertu u Beogradu!

Ulaz: 500 dinara na vratima kluba i Eventim

Vrata od 22:00h

Foto: Promo

James Brown tribute bend čine:

Branko Trijić - gitara

Marko Vlahović- vokal

Max Kochetov - saksofon, prateći vokali

Vladimir Čukić- bass gitara

Miloš Nikolić - truba, trombon

Peđa Milutinović - bubnjevi

Bojan Ivković - perkusije, prateći vokali

James Brown Tribute Belgrade je nastao u čast jednom od velikana i rodonačelnika funk, soul, gospel i R&B muzike, velikom šoumenu gospodinu James Brownu. Očekujte celovečernju muzičku plesnu žurku u Starom Bitefu.

Rezervacije na 063/377420

Ulaz: 250 dinara KARTE SE KUPUJU NA ULAZU U KLUB NA VEČE KONCERTA,

Vrata se otvaraju od 22h

Foto: Promo

Di Luna Blues Band, 20. Oktobra, u subotu, nastupiće po svom običaju vatreno i energično a svirka će trajati toliko da će svi zaboraviti na vreme. Na sceni će im se pridružiti energična i harizmatična Nataša Guberinić, jedna od najboljih vokalistkinja na beogradskoj sceni i Dragan Ćalina jedan od naših najeminentnijih jazz pijanista.

Di Luna Blues Band čine:

Nataša Guberinić - vocal

Dragan Marković Mare - guitar

Blagoje “Pače“ Nedeljković - drums

Nikola Marković - bass

Dragan Ćalina - klavijature

Slobodan Negić - guitar

Goran Stojković - guitar & vocal

Di Luna Blues Band” osnovan je 1989. god. sa prevashodnim ciljem da kroz žive nastupe podele radost muziciranja i ljubav prema bluzu. Veliki broj nastupa i uvek dobra atmosfera na istim dovoljno govori zašto bend opstaje nepunih 30 godina. Učestvovali su na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim festivalima (Exit Festival, Nisville Jazz Festival, Enter Festival, Summertime Jazz Festival, Voxstock, Valjevo Jazz Festival, Sabac Jazz Festival, North City, Marsoni Blues Fest, FIAT, Blues Summit Podgorica, Belgrade Beer Fest, …), Delili su nastupe sa najvećim svetskim zvezdama džeza i bluza (Ten Years After, Diane Schuur, Benny Golson, Art Farmer, Mick Taylor, Joe Zawinul...). Sto posto emocije, energije blues rock-a odsviranog od beogradskih doajena.

Rezervacije na 063/377420

Ulaz: 250 dinara KARTE SE KUPUJU NA ULAZU U KLUB

Vrata od 22h

Dobro došli u Soul u Starom Bitefu. Skver mire Trailović, Dorćol.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA