VUČIĆ ODLUČIO: Umesto Zvezdi i Partizanu pare idu - BOLESNOJ DECI!

Budući predsednik Vlade Srbije rekao je da država neće više davati ogromne količine novca Zvezdi i Partizanu i najavio da će taj novac ići u Fond za lečenje obolele dece

Budući premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da će ubuduće Srbija davati novac za lečenje bolesne dece, a ne za pomoć sportskim klubovima Crvenoj zvezdi i Partizanu!

- Bio sam jedan od krivaca što su klubovi dobili podršku države, a nisam dobio ni jedno hvala. To je moja greška i ispao sam poprilično naivan u toj situaciji. Ubuduće će mnogo više novca odlaziti u Fond za lečenje obolele dece, koji ćemo osnovati nego u Zvezdu ili Partizan - rekao je Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare posle razgovora o formiranju Vlade Srbije zajedno sa SPS-om.

Lider Srpske napredne stranke najavio je da će večeras izneti tačne cifre koliko je država do sada dala novca košarkaškim i fudbalskim klubovima Crvena zvezda i Partizan i da to "više neće biti praksa".

- Sve ću reći večeras. Zvezda i Partizan su dobili mnogo mnogo para od države i tome će se stati na put - rekao je Vučić.

Podsetimo LazarBojanNevena, Filip, Ana, Tamara, Anita, Vanja, Veljko, Ljubica, Miroslav, MarijaAnđela, Lidija… I ko zna još koliko njih. Možda neki vaš poznanik, komšija, prijatelj ili rođak. Teško bolesni, u državi u kojoj ne mogu da se leče, bez novca za lečenje u inostranstvu i bez podrške iste te države.

I sve je manje vremena.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragutin

    8. april 2014 | 13:58

    Gde si sad Vujosevicu.Lepo je rekao Covic ne cackaj mecku al ti nemozes.Bravo Vucicu

  • Siki

    8. april 2014 | 14:05

    Zar je moguće ovo?Da pare daju bolesnoj deci ili već nekom kome su potrebne,a dosta je ugroženih kako zdravstveno tako i finansijski na ivici siromaštva.Zašto davati pare gore navedenima,kad je prioritet već godinama u ovoj zemlji JSDP.Kad se godinama već slivaju milioni u kasu KKP samim tim i nedodirljivog lažljivca i spinera Duška Vujoševića.Pa imajte milosti,vučiću,državo,vlado?Sad ću još više slušati i čitati kuknjavu,kmečanje čiji će intezitez porasti.I stoga apelujem,kakva deca,kakvi bolesni,kakvi ugroženi,najviše je ugrožen KKP i Dule VUjošević.Vučiću opameti se više pomozi DV i KKP njima je naviše potrebna medicinska pomoć.

  • Nema problema

    8. april 2014 | 14:01

    Ali prvo da saopštite koliko je novca dato Jugoslovenskom klubu i ko je taj novac pokraoo. I molim odgovor za pitanje zašto SRBIJA finansira Jugoslovenski klub, da li je obaveza i ostalih država da daju nešto jer je ovo ipak zajednočko nasleđe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA