Mihajlović: SPS ulazi u Vladu Srbije!

- Po onome što smo do sada vodili, jeste da je izvesno da će Socijalistička partija Srbije biti deo vlade. SPS je vrlo raspoložen da sprovodi naš program, a danas će Predsedništvo te stranke voditi finalne razgovore - rekla je potpredsednica Srpske napredne stranke

  • 16

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da je prema pregovorima koji su vođeni sa Socijalističkom partijom Srbije izvesno da će ta partija biti deo buduće vlade Srbije.

- Po onome što smo do sada vodili, jeste da je izvesno da će Socijalistička partija Srbije biti deo vlade. SPS je vrlo raspoložen da sprovodi naš program, a danas će Predsedništvo te stranke voditi finalne razgovore - kazala je Zorana Mihajlović na Televiziji B92.

Povodom predloga SNS-a da se uvede "rotirajući predsednik" Skupštine koji će se smenjivati na godinu dana, Mihajlović je ocenila da je to dopinos da Srbija bude demokratska.

- Zašto ne učiniti još jedan korak da budemo demokratska zemlja, da dozvolimo i onima koji su opozicija, da učestvuju u upravljanju parlamentom - objasnila je potpredsednica SNS.

Upitana ko će biti ministri, Mihajlović je odgovorila da organi SNS-a razgovaraju o programu i resorima, a tek potom će o ljudima koji će voditi resore.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    17. april 2014 | 11:01

    Ziva bila ali si pametna. Svaka ti je na svome mestu.Jer to niste naucili neke fore od SPS pa jos malo da Vam pomognu.Narod Vam je dao pun mandat.Zasto ovo radite napacenoj Srbiji.

  • Perica

    17. april 2014 | 12:23

    Nikad vise necu glasati za SNS.

  • alec

    17. april 2014 | 11:08

    Izdaja,braco...IZDAJA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA