PRVA SEDNICA VLADE SRBIJE: Vučić "ukorio" Udovički zbog kašnjenja! (FOTO)

Nova Vlada Srbije, na čelu sa liderom Srpske napredne stranke održala je svoju prvu radnu sednicu, nakon izbora u Skupštini Srbije, kada su za svoj rad dobili podršku od 198 narodnih poslova

  • 14

Vlada Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem održala je jutros u 10 časova prvu sednicu novog kabineta, a prisutni su bili svi ministri, dok je ministarka državne uprave Kori Udovički kasnila, zbog čega je pretrpela "kritike" premijera!

Na prvu sednicu vlade, koja se je počela danas oko 10 časova, ministarka Kori Udovički je zakasnila, na šta je dobila par prekornih reči od novog premijera Aleksandra Vučića.

Kori Udovički je zakasnila na sednicu Vlade i prošla pored Aleksandra Vučića koji joj je rekao "izvini što kasniš".

Ona se nasmejala i rekla "izvinite".

Podsetimo nova vlada izabrana je sinoć u Skupštini Srbije sa 198 glasova u parlamentu sa 250 poslanika.

Vladu će voditi premijer Aleksandar Vučić, a ona će imati 16 resornih ministarstava i dva ministra bez portfelja, kao i funkcije prvog potpredsednika i tri potpredsednika.

Biografije srpskih ministara u kabinetu Aleksandra Vučića, pročitajte OVDE!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R8

    28. april 2014 | 11:54

    Los pocetak.....

  • ana

    28. april 2014 | 12:40

    glupostiiii.......... a ne govorite kako vec prodaje sve , Eps , Telekom , zato je itrazio prevremene izbore ........... vec nam zatvara oci sa 100g droge i zakasnjenjima.......... tuga

  • Rey

    28. april 2014 | 12:40

    Zamisli vlada pocela sa radom u 10 casova a gospodja kasni sta bi bilo da radi od 6 -7 sati izjutra i plus debela plata alal joj vera ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA