Mrkonjić na čelu skupštinskog Odbora za saobraćaj!

U Skupštini Srbije danas je konstituisan Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije, a za predsednika odbora je izabran bivši ministar saobraćaja, dok je njegov zamenik Katarina Rakić iz SNS-a

  • 26

U Skupštini Srbije danas je konstituisan Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije, a za predsednika odbora je izabran bivši ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić.

Mrkonjić je na prvoj sednici odbora rekao da mu je drago što nova vlada "apsolutno nastavlja kontinuitet projekata koji su započeti u prethodim mandatima".

On je kazao da je najveći problem u prethodnom periodu upravo i bilo to što nije bilo kontinuiteta u realizaciji značajnih i velikih projekata.

- I zato nikad ništa nismo završili, i zato dajem punu podršku ekspozeu premijera (Aleksandra) Vučića i nabrojanim projektima koji su započeti - istakao je Mrkonjić, koji je poslanik SPS-a.

Taj skupštinski Odbor će u domenu zakonodavne delatnosti, kako je naveo, pomoći Vladi Srbije da te projekte do kraja završi.

- Smatram da ovakve poslove treba da rade mlađi, i upravo to je bio razlog što sam se povukao iz rada Ministarstva saobraćaja - dodao je on, komentarišući svoju novu funkciju.

Mrkonjić je napomenuo da će zbog toga najveći deo posla obavljati zamenik presednika Odbora, Katarina Rakić (SNS).

Rakić, koja je danas izabrana za Mrkonjićevog zamenika u odboru, izjavila je novinarima da će to telo nastaviti da radi svoj posao i odlučivati o zakonima u toj oblasti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Najprovokator

    9. maj 2014 | 11:55

    Biće 5.oktobar opet

  • VULE

    9. maj 2014 | 13:06

    Ja jednostavno neverujem da se ovo sve desava,Mihajlovicka napada Srbijagas i Bajatovica jer je bezobrazan sa 11.000e mesecno i ne dozvoljava da se kontrolise a vi zamenite nju i Antica jer je ovaj iz SPS i nece ga dirati?!?Vi mislite da smo svi mi ludi??Onda vratite fosila koji je zapoceo Prokop 1994g i BPS kod Milosevica i sa DS je bio uradio putava da se pas popiša a sada je 2014g aman ljudi pa sta radite to?? Dokle da ovaj narod ceka pa vi ste formirali istu vladu neradnika sve isto i gore..

  • Marakana

    9. maj 2014 | 12:14

    Sprdnja. I sad vi verujte vucicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA