DONELI ODLUKU: Srbi sa severa Kosova i Metohije izlaze na izbore!

Gradonačelnik Leposavića Dragan Jablanović nije hteo da kaže zašto su gradonačelnici četiri opštine na severu Kosova promenili jučerašnju odluku da nema uslova za učešće na nedeljnim izborima

  • 6

Gradonačelnik Leposavića Dragan Jablanović potvrdio je da će Srbi sa severa Kosova učestvovati na izborima za kosovsku Skupštinu, u nedelju, 8. juna.

On nije hteo da kaže zašto su gradonačelnici četiri opštine na severu Kosova promenili jučerašnju odluku da nema uslova za učešće na nedeljnim izborima. U Kosovskoj Mitrovci je danas s njima razgovarao direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić.

Jablanović je dan ranije izjavio da su čelnici četiri opštine na severu Kosova sa većinskim srpskim stanovništvom odlučili da ne pozovu građane da izađu na izbore, ali da neće predlagati ni bojkot.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cupko

    5. jun 2014 | 08:35

    Jos jedna u nizu zabluda u kojoj zivimo,tesko samo braci na Kosmetu.Nikakvi izbori Srbima na Kosmetu nista ne menjaju,oni su tu gde jesu gradjani drugog i n-tog reda.

  • Savo Derikonja

    4. jun 2014 | 22:09

    Vrlo dobra odluka.Sada treba da se ujedine i da imaju jedinstvenu listu , da ne rasipaju glasove .Samo ujedinjeni mogu osvojiti više poslaničkih mandata.

  • Obrad Savčić

    6. jun 2014 | 10:30

    Tako je kada morate da od dva zla birate manje zlo. Dobro je što se nisu odlučili da bojkotuju jer Srbi bi imali veliku štetu.sada ima ostaje da se angažuju i da u što većem broju izađu na izbore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA