Nikolić: Srbiju i Rusiju vezivaće budućnost! (FOTO)

Predsednik Srbije poručio je danas u razgovoru sa delegacijom iz Ruske Federacije da će Srbiju i Rusiju stalnim unapređenjem bilateralne saradnje vezivati budućnost

  • 4

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je danas u razgovoru sa delegacijom iz Ruske Federacije da je dobro što Srbiju i Rusiju vezuje sadašnjost kao što ih je vezivala i prošlost, a da će ih, stalnim unapređenjem bilateralne saradnje, vezivati i budućnost.

Nikolić je razgovarao sa Konstantinom Kosačovom, šefom Federalne agencije za pitanja Zajednice nezavisnih država, sunarodnika u inostranstvu i međunarodnu humanitarnu saradnju RF i sa Valerijom Rjazanskim, predsednikom Komiteta za socijalnu politiku Saveta Federacije.

Kosačov i Rjazanski su informisali Nikolića o završetku radova na uređenju ruskog nekropolja u Beogradu i zahvalili na podršci državne administracije Srbije u tom poduhvatu.

Kosačov je izrazio nadu da će predsednik Srbije, uz druge svetske lidere, prisustvovati obeležavanju 70. godišnjice pobede nad fašizmom sledeće godine u Moskvi.

U oktobru se, na poziv predsednika Nikolića, očekuje dolazak predsednika Rusije Vladimira Putina u Beograd, na obeležavanje 70 godina od oslobođenja glavnog grada Srbije u Drugom svetskom ratu, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagić

    1. avgust 2014 | 13:00

    Naravno ako se odreknete Evrope,samo sumnjam jer i vi u vlasti bi hteli da sedite na dve stolice i budete dobri sa svima....mislim da će te i to morati da u buduće se odlučite...raspišite referendum pa da vidimo kako narod odluči.

  • pera

    1. avgust 2014 | 11:34

    Vlada se odlucila za EU znaci dovidjenja Rusijo.

  • .

    1. avgust 2014 | 18:03

    Rat ne nesrecu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA