Predsednik opštine Medveđa pod zastavom Albanije slušao pesme o Jašariju?

Predsednik opštine Medveđa prisustvovao je "Danima dijaspore" u organizaciji Albanaca s juga Srbije i sedeo ispod zastave Albanije prativši izvođenje pesama u kojima Albanci tvrde da su slobodu na Kosovu ostvarili krvlju

  • 56

U Sijarinskoj Banji u opštini Medveđa održana je manifestacija "Dani dijaspore", na kojoj su izvođene igre i pesme iz Albanije, a među njima bile su i one u čast OVK teroriste Adema Jašarija.

Da stvar bude još bizarnija, na ovoj manifestaciji, a pod albanskom zastavom na jugu Srbije, sedeo je gradonačelnik Slobodan Drašković!

Na ovoj manifestaciji, kako prenose lokalni mediji, govorili su se i stihovi o tome kako su Albanci svoju slobodu na Kosovu platili krvlju.

Sijarinska Banja je gradsko naselje u Srbiji u opštini Medveđa u Jablaničkom okrugu nalazi se na jugu Srbije na 52 km od Leskovca i 330 od Beograda, na ukrštanju puteva Leskovac - Priština, na obalama reka Banjska i Jablanice u podnožju planine Goljak.

U naselju Sijarinska Banja živi 411 punoletnih stanovnika, a prosečna starost stanovništva iznosi 36,5 godina (36,1 kod muškaraca i 36,9 kod žena). U naselju ima 175 domaćinstava, a prosečan broj članova po domaćinstvu je 3,25. Albanaca prema poslednjem popisu ima 40 odsto, a Srba 49!

Fotografije s ove manifestacije na kojima se vidi kako Drađković sedi ispod zastave Albanije, možete videti OVDE!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    14. avgust 2014 | 18:06

    Molim vas mala Crna Gora je donela zakon da na njenoj teritoriji moze samo drzavna zastava a kod nas svako selo ce uskoro da ima svoju zastavu.Albanci koriste zastavu tudje drzave a Srbija nista ne reaguje.Ma propali smo i niko nas ne .ebe pet posto.

  • madmaxpfc

    14. avgust 2014 | 17:53

    Bio juce tamo! Njegovi sugradjani tvrde da se za tog coveka vezuju razne prevare i spekulacije ali posto je u skupstini Medvedje 5 odbornika Albanske nacionalnosti,oni ga uvek izglasavaju jer im zavrsava sve probleme! Jednostano njega briga za Srba dole i gleda svoj licni interes.

  • Гаврило Принцип

    14. avgust 2014 | 17:24

    Човек је пролупао!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA