SNS: Nemamo odgovor na Pajtićeve gluposti!

- Srpska napredna stranka nema šta da odgovori "velikom lideru" i desetogodišnjem šefu vojvođanskog režima Bojanu Pajtiću, na sve gluposti koje izgovaraju i čine on i njegova stranka - kažu naprednjaci

  • 15

Srpska napredna stranka saopštila je danas da nema šta da odgovori desetogodišnjem šefu vojvođanskog režima Bojanu Pajtiću, "na sve gluposti koje izgovaraju i čine on i njegova stranka".

- Srpska napredna stranka nema šta da odgovori "velikom lideru", i desetogodišnjem šefu vojvođanskog režima, Bojanu Pajtiću, na sve gluposti koje izgovaraju i čine on i njegova stranka - naveli su naprednjaci u odgovoru na ranije saopštenje DS-a.

DS je saopštila da bi premijer Aleksandar Vučić trebalo da zna da je za državu i građane Srbije od procene kolike su nečije mogućnosti, mnogo važnije kakvi su im rezultati kao i da su polovina stranih investicija koje su stigle u Srbiju investicije u Vojvodini.

- Teoriji zavere i ocenama o „utrkivanju" oko posete Kini nema mesta jer činjenice govore za sebe - kažu u DS i navode da je Pajtić u poseti Kini bio u sastavu delegacije Pokreta evropskih socijalista, i da je kao i uvek, zastupao samo interese građana, a ne interese političke stranke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CezarMilan

    9. septembar 2014 | 16:34

    Da li je smesno ili tuzno kad "Demokrate" pocnu o brigama i interesima gradjana? Kao da nemamo iskustva sa njima...

  • MORAVAC

    9. septembar 2014 | 17:28

    Nemoj g.Pajticu da nas iznerviras pa da napravimo brzu prugu do Budimpeste,bez stanice u N.Sadu!!!

  • sandra

    9. septembar 2014 | 16:30

    Volela bih da vidim kako Bojan Pajtic zastupa interese gradjana, jer po dosadasnjem iskustvu, to je ravno naucnoj fantastici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA