VUČIĆ PREDSTAVLJA REFORMSKE MERE: Reforme neće biti lake, ali radimo pravu stvar za Srbiju!

- Te reforme neće biti nimalo lake. Mene, koji gotovo nikada nisam nasmejan, teško da ćete videti smrknutog pošto znam da radimo veliku stvar za našu zemlju i budućnost naše dece, jer smo konačno skupili hrabrost da radimo, ne ono što će nekome da se dopadne, već ono što će biti dobro za zemlju - rekao je premijer Srbije

  • 31

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će danas javnosti predstaviti set reformskih mera koje neće biti nimalo lake, ali će biti velika stvar za Srbiju i njenu budućnost.

- Te reforme neće biti nimalo lake. Mene, koji gotovo nikada nisam nasmejan, teško da ćete videti smrknutog pošto znam da radimo veliku stvar za našu zemlju i budućnost naše dece, jer smo konačno skupili hrabrost da radimo, ne ono što će nekome da se dopadne, već ono što će biti dobro za zemlju - rekao je Vučić sinoć na proslavi petogodišnjice Francusko-srpske privredne komore.

On je naveo da je Vlada za sada uradila mnogo od onoga što je najavljeno, ističući da su usvojeni zakoni o radu, privatizaciji, stečaju, ali da predstoji ozbiljniji talas reformi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vexystar

    18. septembar 2014 | 08:36

    Vucicu para nema... Budzet nam je prazan i na ivici smo bankrota. I to stoji. Stoji i da su se oni pre tebe lepo osigurali. Slazem se i za reforme i za smenjenja primanja jer nema se vise odakle uzeti kad se godinama ne puni budzet. Ali ako hoces mir i razumevanje gradjana onda moras tom reformom da obuhvatis i vas koji ste na vlasti i ove koji su po odborima. Nemoze bre Bajatovic mesecno da prima 20000evra samo na jednoj funkciji a ima ih 3 a nekom ko ima 20000din da skines ti 15%...Nek prima Bajatovic po 1000evra mesecno dok se ne resi situacija u zemlji. Ne samo on nego svi vi... Umesto 10hiljada primajte 1000evra pa ce i pukoj sirotinji biti lakse kad zna da i vi niste postedjeni a i vama ce biti lakse da shvatite da obican narod ni sa 1000evra nemoze da izgura mesec a kamoli sa onih 200 koje ima... Pozdrav

  • Istina

    18. septembar 2014 | 08:37

    Šta ćemo da jedemo dok traju reforme, isključiće nam struju a još malo ni za hleb od silnih poreza, pa nismo mi mađijoničari da tek tako preživimo..... dajte to objasniti

  • Jack bgd.

    18. septembar 2014 | 10:49

    G. Bajatovic kaze da nema na cemu da stedi ??? Evo ja mu preporucujem da krene od mesecnih prihoda, kako svojih tako i ortaka iz kancelarija oko njega. Neka objavi koliko ih kostaju automobili, reprezentacija idr.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA