Ješić: Tadić i Jeremić su istrošeni političari i nisu budućnost DS-a!

- Zaista ne verujem da se s Lečićem, Jeremićem ili Tadićem može praviti budućnost DS-a - rekao je potpredsednik ove stranke, povodom inicijative da DS bude stožer okupljanja proevropskih stranaka, dodajući da DS ima hiljadu problema, blokadu računa, osipanje članstva, pad rejtinga...

  • 10

Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić smatra da stranka umesto što pokušava okupljanje onih koji su politički potrošeni treba da se okrene mladima.

On veruje da Demokratska stranka treba mlade da uključi u politiku i stranku i sa njima pravi blok.

- Zaista ne verujem da se s Lečićem, Jeremićem ili Tadićem može praviti budućnost DS-a - rekao je Ješić, povodom inicijative da DS bude stožer okupljanja proevropskih stranaka, dodajući da DS ima hiljadu problema, blokadu računa, osipanje članstva, pad rejtinga...

Ješić je za "Novosti" istakao i da je konačna odluka o udruživanju opozicije, ipak, na lideru demokrata Bojanu Pajtiću.

- DS mora da resetuje politiku, prekine sa nepotizmom, negativnom selekcijom, lošim kadrovanjem. Razočarali smo birače i sada treba da pokažemo da to više nećemo raditi ukoliko dobijemo novu priliku da vodimo državu - zaključio je Ješić.

Ješić se osvrnuo i na mišljenja u javnosti da ponovo postoji podela u DS-u, na blok predsednika Bojana Pajtića i deo koji predvode on i Borislav Stefanović.

- Pajtić ima mandat da vodi DS, pobedio je na izborima i to nije sporno, kao što nije sporna kritika unutar stranke i ja ću je iznositi. Ne treba da bude izgovor, ali treba imati na umu da je Pajtić na čelo stranke stigao pre četiri meseca i da mu treba dati još malo vremena - istakao je Ješić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pirlo

    24. septembar 2014 | 11:08

    DS je duboko podeljena, svi hoce na njeno celo, a nisu dorasli toj funkciji, buducnost nije svetla...

  • Srbin

    24. septembar 2014 | 10:59

    Gospodine Jesicu (ako to uopste jesi), mozda ste imali neke ruzne snove ovih dana, ali mislim i nadam se da vam se ta prilika nece ukazati, da vi i slicni vama opet vode ovu drzavu! Posto gospoda od 10-30 % vise nece magarciti ovaj narod, ako iole imaju mozga! A dokazalo se da imaju rezultatima koje ste ostvarili. Dovidjenja i nikad se ne vratili.

  • djole

    24. septembar 2014 | 12:23

    S'obzirom na prošlost DS-a, budućnost za tu stranku ne postoji. Da biste sprali ljagu zbog onoga što ste učinili narodu i državi najpametnije je gašenje stranke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA