HIT ANKETA - ŠTA SRBI PORUČUJU PUTINU: Nemoj da klekneš pred Amerikom i probaj srpsku "tomovaču"! (VIDEO)

Razgovarali smo sa Beograđanima i pitali smo ih šta bi oni poručili predsedniku Rusije, a šta bi ga pitali da imaju priliku da se vide sa njim makar na kratko. I dok neke zanima kako mu se sviđa "tomovača", drugi mu poručuju da "ne poklekne pred Amerikom". Pogledajte video u kome se građani Beograda obraćaju šefu Kremlja

  • 44

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, dolazi u Srbiju 16. oktobra, po treći put, a u Beogradu će se zadržati svega nekoliko sati, gde će prisustvovati vojnoj paradi i položiti vence na Groblje oslobodilaca Beograda. Dolazak Putina nestrpljivo iščekuju i građani Srbije, mnogi bi, da imaju prilike, nešto mu poručili, a mnogi bi ga pitali za savet.

Razgovarali smo sa Beograđanima i pitali smo ih šta bi oni poručili Putinu, a šta bi ga pitali da imaju priliku da se vide sa njim makar na kratko.

Iako mnogi građani nisu imali ideju šta bi rekli predsedniku Rusije, svi su bili jasni u svojoj želji da bi, ipak, voleli makar da ga vide i rukuju se sa njim. I dok bi ga pojedini samo gledali, drugi bi ga podržali u njegovim namerama, a ponešto i upitali. Beograđani smatraju da je poseta predsednika Rusije svakako velika čast i važan korak za Srbiju, i niko od njih ni ne sumnja u srpsko-rusko prijateljstvo, kao ni u činjenicu da je Rusija velika sila, a ruski narod naklonjen Srbima, pa tako i voljan da ga štiti, brani i podržava.

Tako su pojedini građani, željni da vide Putina, poručili mu da ne odustaje od svoje "politike", da ne poklekne pred Amerikom i da nastavi da radi šta god da je naumio.

- Poručio bih mi da nastavi sa svojom politikom, da nastavi da radi ono što je započeo, jer sam siguran da ne misli i ne želi ništa loše. I samo nek ne dozvoli da ga Amerika pokori - rekao je jedan od sugrađana, ali ne i jedini. Mnogi su poželeli da pitaju Putina kako je moguće izboriti se sa "američkim imperijalizmom", kao i kako rešiti probleme u Siriji i Iraku.

Bilo je, međutim, i onih građana, koji nisu toliko zainteresovani za politiku, pa su izrazili želju da pitaju Putina "da li bi privatizovao Zvezdu", a pojedine, koji su bili stidljiviji i nisu želeli da daju izjavu pred kamerom, zanima kako se Putinu sviđa Srbija, kao i da li je probao "šljivovicu" i "tomovaču".

Predsednika Rusije će u Beogradu čuvati preko 150 ruskih specijalaca i više od 80 srpskih snajperista po krovu, a o tome čitajte ovde.

Kakvim će avionom Vladimir Putin sleteti u Srbiju, na beogradski aerodrom pogledajte ovde.

Ovde saznajte više o poklonima koje je šef Kremlja spremio za Vladu Srbije.

Pogeldajte šta bi građani pitali Putina:

(M. Bojanić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak

    13. oktobar 2014 | 21:39

    Samo da porucim ovom drugom gospodinu sa videa. Gospodine,Srbija nijedan rat nije izgubila vojno.Teitorije su izgubljene nasom politikom.

  • Ccc

    13. oktobar 2014 | 21:23

    Rusija do tokija

  • Srbin

    13. oktobar 2014 | 22:06

    Dobro nam dosao predsednice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA