VUČIĆ: Albanski ekstremisti hteli da zgaze ponos Srbije! (VIDEO)

-Namera albanskih ekstremista je bila da se Srbija pokaže kao zemlja netrpeljiva prema različitostima i da se ponize svi njeni građani - kaže premijer Srbije

  • 54

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je incident na stadionu Partizana i rekao da je to bila organizovana akcija s ciljem da se uruši stabilnost u Srbiji!

- Ovo je bila organizovana akcija sa ciljem da uruši stabilnost u Srbiji i celom regionu. Namera albanskih ekstremista je bila da se Srbija pokaže kao zemlja netrpeljiva prema različitostima i da se ponize svi njeni građani - to je danas za "Novosti" izjavio premijer Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući pir albanskih eksremista na stadionu Partizana, tokom i posle utakmice Srbija-Albanija.

- Želeli su da zgaze naš ponos, ali smo sačuvali obraz i bandi lažnih albanskih zvaničnika koji su bili u svečnoj loži pokazali jasnu razliku između nas i njih. Država će preduzeti sve zakonom predviđene mere da se kazne svi počinioci za koje se utvrdi da su počinili krivična dela - rekao je on.

Premijer kaže i da još čeka jasan stav Brisela o nečuvenom incidentu koji je politički inspirisan:

- Čekam reakciju Evropske unije čije predstavnike ovde sam tri sata pre utakmice obavestio da Albanci spremaju provokacije i težak incident - ogorčeno je konstatovao Vučić.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    15. oktobar 2014 | 14:04

    Dobro je što nam državu vode odgovorni ljudi koji nisu naseli na provokacije. Treba nam mnogo mudrosti u ovom smutnom vremenu a premijer je ima!

  • bilha

    15. oktobar 2014 | 14:05

    Ne mogu oni da zgaze ponos Srbije samo pokazuju koliko su jadni i cemerni.

  • ona

    15. oktobar 2014 | 15:44

    Problem je sto ovo nije uradila grupica ekstremista vec sav albanski narod je podrzao ovaj potez,pocevsi od samog vrha.Ovo je presedan u svetu,videcemo kako ce se zavrsiti i ko ce biti na kraju kaznjen?Iskreno se plasim da nema pravde kad smo mi u pitanju,daj Boze da gresim.Videcemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA