Evo šta se dešava kada Vučić uđe u Skupštinu! (VIDEO)

Premijer Vlade Srbije danas je u Skupštini Srbije odgovarao na pitanja poslanika. Na skupštinsku sednicu on je stigao nešto pre 11 časova, prekinuvši govor jednog od poslanika, a njegov ulazak propraćen je gromoglasnim aplauzom

  • 6

Premijer Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, danas je u Skupštini Srbije odgovarao na pitanja poslanika o rebalansu budžeta Republike Srbije. On je stigao nešto pre 11 časova u Narodnu Skupštinu Republike Srbije, prekinuvši pritom govor jednom od poslanika, a njegov ulazak su poslanici propratili gromoglasnim aplauzom koji je trajao nekoliko minuta.

Evo kako je Vučić dočekan u Skupštini Srbije:

Premijer Srbije je naglasio da Vlada Srbije ne krije ništa od svojih građana i da je Srbija makroekonomski stabilna zemlja.

Vučić je upozorio i da Vlada nije preuzela ove mere da bi Srbija bankrotirala 2016. godine. On je rekao i da su svetski zvaničnici pohvalili mere koje Vlada preduzima, kao i da vlada ne štiti tajkune, već da je od tajkuna naplaćeno više novca ove godine, nego u proteklih četiripet godina.

Prethodno je ministar finansija izjavio da Srbija nije pred bankrotom, već da rebalans vodi našu zemlju u reforme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa2577

    24. oktobar 2014 | 16:06

    Kolega poslanik ima izlaganje po temi, i ulazi premijer i prekidaju čoveka. Takvo nepoštovanje kolege poslanika je nečuveno. Ovo je samo još jedan dokaz da smo mi kao ljudi i društvo izgubili kompas. Bojim se da tu ne postoji terapija.

  • Cash®

    24. oktobar 2014 | 15:58

    Lično podržavam g-dina Vučića, radi veoma dobro svoj posao. Da li može brže - ne verujem, jer je mnogo interesnih i političkih 'kočničara' koji su već bili ili su došli u Srbiju. Smatram da, uz dužno poštovanje njemu i sličnima u vladi treba odati priznanje za postignuto i podržavati ih u namerama, ali takođe smatram da nije primerena euforija kojom poslanici izražavaju svoju podršku koja, tako otvorena, samo može da mu i zasmeta. Zašto to napominjem? Srbi su uvek bili za vođu kojem su bili spremni da se dive, bez obzira na šta se to odnosilo. Ne sumnjam da će to izmeniti Vučića u negativnom smislu, ali će sigurno povećati očekivanja naroda sa nestrpljivošću u rešavanju nagomilanih problema, koje bi on 'preko noći' rešio, a što ne biva, a može da se negativno odrazi na pozitivan stav o njemu i ekipi i što bi vlasnici kapitala 'ugroženog' premijerovim merama jedva dočekali da ga ovako ili onako 'skinu', jer im 'uređena' robno-finansijska kontrola nikako ne odgovara. Jednostavno, treba poslanici da malo 'smanje doživljaj' i da i oni malo 'zavuču rukave' i da predano rade svoj posao maksimalno posvećeni rešavanju zadataka koji se od njih očekuju, a da euforiju ostave za stranku kojoj svaki od njih pripada.

  • Mitar

    24. oktobar 2014 | 20:15

    Danas na jdnom snimku mrkonjic drema i povremeno cita ili pise poruke na svoj mobilni dali je to normalno za vreme sednice?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA