ATENTAT? Ministar Kosova bio zarobljen u liftu, Dačić mu poručio: Srbija nije htela da te ubije!

Kosovski ministar spoljnih poslova Enver Hodžaj doživeo je neprijatnost prilikom posete Beogradu, pre 6 dana, kada se zaglavio u liftu, a čitavu stvar "izvadio" je srpski šef diplomatije koji mu je poručio da ne brine jer niko nije pokušao atentat na njega

  • 16

Tokom konferencije ministara zemalja Zapadnog Balkana u Beogradu, gde je po prvi put prisustvovao aktuelni ministar spoljnih poslova Kosova i Metohije dogodio se incident kada se zaglavio lift u kojem je bio Enver Hodžaj. Da stvar bude još interesantnija ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je svom gostu iz Prištine da ne brine i da "Srbija nije pokušala atentat na njega".

Kako saznaje naš portal u hotelu "Metropol" gde se održavala konferencija ministar spoljnih poslova uputio se na sastanak sa šefom srpske diplomatije i ušao u lift. Međutim on se baš u tom trenutku pokvario i zaglavio, a Enver Hodžaj se uplašio. Čitavu stvar "izvadio je Ivica Dačić, koji se prvo izvinio, a potom i našalio s njim, rekavši mu da "niko nije pokušao atentat"!

- Dogodio se mali incident, ako uopšte možemo tako da ga nazovemo, jednostavno zaglavio se lift, dok je u njemu bio Hodžaj, kojem po izrazu lica nije bilo prijatno zbog te situacije - kaže naš dobro obavešteni sagovornik.

Incident ili neprijatnost je takođe potvrdio za kosovski list Indeksonline savetnik Hodžaja Bashmir Kshemaj.

- Ušli smo u lift više lica nego što je dozvoljeno i da je u zastoju nekoliko minuta. To je sve, zapravo nije to ništa - rekao je Kshemaj.

Incident se završio u šaljivom tonu, jer je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sa osmehom na licu, pokušao da "izvadi stvar", rečima: "Niko nije pokušao atentat na Hodžaja".

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda

    30. oktobar 2014 | 20:25

    Koji ce on u Beogradu?

  • Dag

    30. oktobar 2014 | 21:52

    Dosta vise ludila, sa obe strame.Voleli se, ne voleli, sutra cemo morati da saradjujemo, jer nikome nismo bitni,Dolazak Putina,zahvalnost Obame, je samo odraz nastavka dalje "geopoliticke borbe" u novom "hladnom ratu".Sve ostalo je odraz specijalnog rata na Balkanu.Upamtite,mi mikome nismo vazni.Zar mislite da ce EU biti potreban "siromasan rodjak".Pa pitanje je kad ce se raspasti.Raspala se Jugoslavija sa daleko manje clanica.Ceo projekat je zamisljen da bi Amerika preko Nemacke kontrolisala Evropu,a oni, ostatak sveta.To je sustina "Novog svetskog poretka".A sad, krenite u pljuvanje...

  • dva puta nista je nista

    30. oktobar 2014 | 22:42

    Kako drzava koja ne postoji moze da ima ministra spoljnih poslova??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA