Vučić: Pajtić, Šešelj, Karić - lepa slika!

- To su bili najinteresantniji detalji političke scene Srbije videti zajedno u istom stroju Čanka, Šešelja, Karića i Pajtića - lepa slika - rekao je premijer Srbije novinarima na aerodromu Nikola Tesla

  • 8

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je rekonstrukcija vojvođanske Vlade najinteresantniji detalj političke scene u Srbiji.

On je dodao da će izbori pokazati da će svi oni zajedno imati nekoliko puta manje glasova od jedne političke stranke.

- To su bili najinteresantniji detalji političke scene Srbije videti zajedno u istom stroju Čanka, Šešelja, Karića i Pajtića - lepa slika - rekao je Vučić novinarima na aerodromu Nikola Tesla, gde je uručio čestitku četirimilionitom putniku.

SNS nije nervozna, rekao je premijer i lider te stranke zapitavši šta je tom rekonstrukcijom zapravo poručeno građanima Vojvodine.

- Koga su to uveli u vladu i ko su ti stručnjaci i šta će oni da nam donesu - zapitao je Vučić izrazivši očekivanje da su građani shvatili o čemu je tu reč, kao i da će se vrlo brzo na izborima videti kakve će oni rezultate imati.

Premijer Vučić potvrdio je da će sutra razgovarati sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom o otplati srpskog duga za gas.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djordje

    4. novembar 2014 | 17:23

    Sve dok ovakvi ljudi vladaju Vojvodinom nema nikakve nade da ce pokrajina napredovati,cak sta vise propadace iz dana u dan!Veoma su dobro pokazali kako se kradjom i malverzacijama upropascava jedna toliko bogata pokrajina,mislim da je vreme da se konacno zaustavi upropascavanje Vojvodine.

  • Grof

    4. novembar 2014 | 16:05

    To ti je moj Aleksandre sve moj do mojega...

  • Љиљана

    5. novembar 2014 | 00:42

    Хоћемо 'патриотски блок'.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA