Vučić premijeru Turske: Pronađite ubicu i najstrože ga kaznite!

Predsednik Vlade Srbije zatražio od premijera Turske hitno pronalaženje i kažnjavanje ubice Zvezdinog navijača. Ataman nepoželjan u Beogradu. Davutoglu izrazio saučešće povodom sinoćnjeg ubistva Marka Ivanovića u Istanbulu

  • 81

Predsednik Vlade Republike Turske Ahmet Davutoglu pozvao je telefonom predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića i izrazio saučešće srpskom premijeru povodom ubistva navijača Crvene Zvezde Marka Ivkovića.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izrazio je zaprepašćenje zločinačkim ubistvom koje je počinjeno nad građaninom Srbije i rekao svom turskom kolegi da Srbija zahteva hitno pronalaženje i hapšenje ubice i njegovo najstrože kažnjavanje.

Takođe, predsednik Vlade Srbije saopštio je turskom premijeru Davutogluu da šef stručnog štaba Košarkaškog kluba Galatasaraj Ergin Ataman, a posle izjave u kojoj je ubijenog mladića, kao i sve ostale navijače Crvene Zvezde, optužio za terorizam, nije dobrodošao u Srbiju.

Predsednik Vlade Srbije istakao je da je Srbija samo pre nekoliko nedelja dočekala trostruko brojniju grupu navijača Bešiktaša i obezbedila im punu sigurnost i bezbednost u Beogradu.

Predsednik Vlade Republike Turske Ahmet Davutoglu izrazio je žaljenje što je jedan mladi ljudski život ugašen i obećao je da će turske vlasti učiniti sve da se počinilac zločina pronađe i izvede pred lice pravde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markoni

    22. novembar 2014 | 10:44

    Kako smo mi mogli da obezbedimo 1000 i nešto pristalica turskog kluba a oni naša 2,3 autobusa ne?Izgleda da smo mi daleko ozbiljnija zemlja nego Turska.

  • sax

    22. novembar 2014 | 11:23

    MI SRBI SMO UVEK PRAŠTALI I ZABORAVLJALI ISTORIJU ALI NAŽALOST DRUGI NARODI A NAROCITO TURCI NEMOGU DA PREBOLE I SAVLADAJU MRŽNJU PREMA NAMA SRBIMA STO SE REPERKUTUJE NAŽALOST NA OVAKAV NAČIN.VUCIC JE REAGOVAO POTPUNO ISPRAVNO I POKAZAO KAKO PRAVI SRBIN TREBA REAGOVATI U OVAKVIM SITUACIJAMA.

  • cica Draza

    22. novembar 2014 | 10:37

    Divljaci necivilizovani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA