NIKOLIĆ I BUT: Srbija pravi odlučne korake u budućnost! (FOTO)

- Treba biti iskren i priznati da je evidentno da su se u Srbiji u poslednje dve godine desile mnoge pozitivne promene, kao i da je Srbija počela da funkcioniše kao moderna država - rečeno je tokom oproštajnog sastanka predsednika Srbije sa slovenačkim ambasadorom

  • 16

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i dosadašnji ambasador Slovenije Franc But ocenili su danas da su se u Srbiji u poslednje dve godine desile mnoge pozitivne promene, da je Srbija počela da funkcioniše kao moderna država kao i da dve zemlje održavaju sjajne bilateralne odnose.

- Treba biti iskren i priznati da je evidentno da su se u Srbiji u poslednje dve godine desile mnoge pozitivne promene, kao i da je Srbija počela da funkcioniše kao moderna država - rečeno je tokom oproštajnog sastanka sa slovenačkim ambasadorom - saopštila je Sližba za saradnju sa medijima predsednika.

Ambasador But je rekao da je Slovenija zahvalna što je u protekle dve godine došlo do velikog napretka po pitanju sukcesije bivše SFRJ i izrazio nadu da će se uskoro videti napredak i po pitanju arhiva. On je takođe istakao da Srbija pravi odlučne korake u budućnost i da je ohrabrujuće bilo videti pre dve godine kako je dobila predsednika Republike koji će zaista biti predsednik Republike, što znači svih građana, a ne pre svega samo jedne političke partije, navodi se u saopštenju.

Predsednik Nikolić je izrazio očekivanje da će se odlični odnosi između Srbije i Slovenije i u budućnosti unapređivati i da će naše privrede, koje su prirodno upućene jedna na drugu, uskoro moći da rade i na zajedničkom proizvodu, sa kojim ćemo udruženo moći da nastupamo na trećim tržištima, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gorica

    28. novembar 2014 | 14:26

    Naravno kada imamo najbolju vlast.

  • Milanko Vitomir

    29. novembar 2014 | 09:08

    Samo onaj ko je zloban ,može tvrditi da se u poslednje dve godine nisu desile pozitivne promene.

  • pirlo

    28. novembar 2014 | 22:11

    Veliki broj susreta sa stranim drzavnicima i diplomatskim predstavnicima evidentno govori da je ova zemlja na pravom putu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA