OTKRIVAMO: Slobodan Milošević ponovo u vrhu SPS-a! Evo i koji (FOTO)

Socijalistička partija Srbije sprema jedno od najvećih iznenađenja na Kongresu - u sam vrh stranke dolazi Slobodan Milošević, da dobro ste čuli i on je sa Kosova Polja

  • 12

Slobodan Milošević ponovo u vrhu Socijalističke partije Srbije! Takav scenario je veoma realan, jer je upravo on predložen na Pokrajinskoj izbornoj konferenciji SPS-a Kosova i Metohije za potpredsednika stranke, a Ivica Dačić, za novog/starog lidera partije!

NE! To nije Slobodan Milošević, na kojeg prvo pomislimo kada je u pitanju SPS, a sličnosti su velike i nisu samo u imenu i prezimenu, već i u činjenici da i jedan i drugi dolaze sa Kosova Polja.

Pokrajinska izborna konferencija SPS za KiM u potpunosti je podržala predloge opštinskih odbora da kandidat kosmetskih socijalista za potpresednika partije bude Slobodan Milošević.

On je predložen kao jedini kandidat za potpredsedničku funkciju u SPS-u, a sa Kosova. Tu kandidaturu podržalo je 18 od 20 odbora na KiM, kao i Forum žena socijalista, mladi socijalisti, kao i Veljko Odalović i Zvonimir Stević.

KO JE SLOBODAN MILOŠEVIĆ?

Rođen je 1976. godine na Kosovu Polju, gde je završio osnovnu školu, a ekonomski fakultet završio je u Prištini. Zanimljivo je i to da je on jedan od retkih koji je prošao kompletnu stranačku infrastrukturu, tako je bio predsednik omladine SPS Kosovo Polje, kao i potpredsednik mladih socijalista u Srbiji.

Milošević je bio i jedan od najbližih saradnika Mirka Marijanovića u firmi "Progres", član je GO SPS-a i direktor Uprave utvrđivanja sposobnosti brodova za plovidbu i čeovek je koji radi u privredi, a nije klasičan političar.

- Drago mi je da sam predložen od strane 18 odbora i od mnogih istaknutih ljudi sa Kosova, ali kao i uvek poslednju reč u svemu daće lider Ivica Dačić. U ovu priču i kandidaturu ne bih ni ulazio da nisam imao podršku Veljka Odalovića, koji me zna od rođenja, kao i Zvonka Stevića predsednika pokrajinskog odbora SPS-a - kaže Slobodan Milošević za Telegraf.rs.

Podsetimo, sumirajući predloge iz Opstinških odbora SPS KiM Pokrajinska konferencija je dala podršku kadidaturi za podpredsednike SPS Vladana Zagrađanina, koji je dobio maksimlan broj predloga, zatim dr Žarka Obradovića, Alaksandara Antića, Branka Ružića, dr Dijane Vukomanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA