ULIČARSKI REČNIK U SKUPŠTINI: Evo kako je Zoran Živković poručio predsedavajućem da je STOKA! (VIDEO)

Predsedavajući Skupštine Srbije Igor Bečić izrekao je tri opomene poslaniku Zoranu Živkoviću zbog “uličarskog rečnika”, na šta je lider NS rekao: "Stoko jedna"

  • 90

Predsedavajući Skupštine Srbije Igor Bečić izrekao je tri opomene poslaniku NS Zoranu Živkoviću zbog “uličarskog rečnika” i naložio skupštinskom obezbeđenju da Živkovića izbaci iz sale.

Bećić je izrekao i petominutnu pauzu, dok obezbeđenje nije ušlo u salu, nakon čega je Živković napustio skupštinsku salu.

Pre toga, predsedavajući Igor Bečić je Živkoviću, koji je tražio repliku, rekao da “svojim uličarskim rečnikom nije zaslužio reč”.

Živković je uzvratio sa – Stoko jedna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skolarac1

    23. decembar 2014 | 07:31

    To je jedan skolovan covek.

  • Hestija

    23. decembar 2014 | 09:33

    Uličarski jezik se našao u Skupštini juče,opozicoja ne zna ni najosnovnijem kućnom vaspitanju jedino što su znali da prete,i jefino što znaju da vređaju,dok jeVučić izvlači zemlju iz kritze on se omolažavaju,vređaju i uništavaju.Nije prvi put da se Zoran Živković onako ponaša uličarski i džiberski, potrebno je što pre podneti ostavku na mestu poslanuka jer takav prostakluk građani ne žele da slušaju.Opozicija nema ni malo.poštovsnja prema predsednicima vladti koji zaslužuju poštovanje i građani ih podržavaju.Prvi put građani imaju uvid u finansije.

  • Zevs

    23. decembar 2014 | 07:31

    Vala Živkoviću hiljadu posto si u pravu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA