OPET PLJUVANJE I PRIMITIVIZAM U SKUPŠTINI: Evo kako je Šutanovac rekao predsedavajućem da je ĐUBRE! (VIDEO)

Funkcioner DS-a je upozoren od strane Igora Bečića da se u svojoj priči usmeri na amandman - što nije ispoštovao, nakon čega mu je Bečić izrekao opomenu, a Šutanovac mu je na tome zahvalio sa rečima "Đubre jedno"!

  • 50

Adminsitrativni odbor Skupštine Srbije kaznio je jutros poslanike DS Dragana Šutanovca i Dejan Nikolića sa po 13.659,55 dinara zbog izrečenih opomena na sednici parlamenta, a predsednika Nove stranke Zorana Živkovića sa 34.148,88 dinara zbog udaljenja sa sednice.

Poslanicima DS izrečene su po dve opomene i kažnjeni su sa po 20 odsto umanjenja osnovne plate, dok je Živković, zbog izbacivanja sa sednice, kažnjen sa 50 odsto umanjenja poslaničke plate.

Novac će biti uplaćen u skupštinski Fond solidarnosti.

Dragan Šutanovac je upozoren od strane Igora Bečića da se u svojoj priči usmeri na amandman - što nije ispoštovao, nakon čega mu je Bečić izrekao opomenu, a Šutanovac mu je na tome zahvalio sa rečima "Đubre jedno"! Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    25. decembar 2014 | 14:08

    Zar ovaj unistitelj srpske drzave nije u celiji?Na narodni,tj vojni sud sa njim a sluzbe nek se zabave poreklom imovine i bankovnim racunima.

  • NORTH ARMY

    25. decembar 2014 | 13:56

    Da li se to uvredio perač autobusa...da ljudi to je bio...a sada je predsedavajući u parlamentu...napredno zar ne...

  • Mare

    25. decembar 2014 | 13:57

    Voleo bi da prodjem pored ovog Becica...i da se okrenem,da ga potapsem po ramenu...i da mu udarim samarcinu da se slogira... Tako je i Sloba vrsio teror kao i vi pa je prosao kako je prosao...protiv vas izgleda samo sila,nije problem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA