ZUKORLIĆ OPET PRETI: Sledbenici, terajte državne službenike s vrata!

Nemoj da sam video policajca, sudiju, tužioca da se primakne jednom aktivisti Islamske zajednice u Srbiji, poručio Zukorlić. Milorad Veljović tvrdi da policija u Novom Pazaru drži situaciju pod kontrolom

  • 1

Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić pozvao je svoje sledbenike na neposlušnost.

- Nemoj da sam video policajca, sudiju, tužioca da se primakne jednom aktivisti Islamske zajednice u Srbiji, Bošnjačke demokratske zajednice, Bošnjačke kulturne zajednice, Univerzitetu, sponzoru, bilo kojoj firmi. Tražim od aktivista da ne prime nijednog državnog službenika na vrata, da ga oteraju. Neka skupe sve te svoje prijave, pa posle izbora - rekao je Zukorlić.

On je takođe poručio direktoru Poreske uprave da ni slučajno ne šalje svoje inspektore.

Direktor srpske policije Milorad Veljović je ocenio da je muftijin govor deo predizborne kampanje i politike.

- Ne ljute me ovakve izjave. Lično smatram da Zukorlić ne misli to što priča i ja sam s njim u dobrim odnosima. Zadatak policije je da ne ulazi u partijske obračune, da svako ima poverenje u nju, bez obzira na nacionalnu i versku opredeljenost. Mislim da policija u Novom Pazaru drži situaciju pod kontrolom - ocenio je Veljović.

Međutim, u Poreskoj upravi smatraju da je ponašanje Zukorlića predmet za policiju i tužilaštvo.

- Za nas su svi građani Srbije isti. I dalje će inspektori u Novom Pazaru raditi kao i do sada - kaže direktor ove institucije Dragutin Radosavljević.

Podsetimo i da je nedavno na Fejsbuk profil Muamera Zukorlića postavljen snimak u kome poručuje da "ukoliko ga likvidiraju, nijedan beogradski političar narednih 50 godina ne bi smeo da dođe u Sandžak".

 

(N.S. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahmed

    31. mart 2012 | 15:36

    Ja sam Bosnjak iz Novog Pazara i NIKADA NECU glasati za Zukorlica jer hoce da moj rodni grad pretvori u Teheran! Vjernik sam, ali mislim da ovo što on priča nije naša vjera. Mislim da je ovo šta on priča manipulacija vjerom, a Allah najbolje zna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA