TAJNI SNIMAK: Vučić tvrdi da nisu svi poslanici i žene u SNS zaslužili funkcije! (VIDEO)

Zamenik predsednika SNS na sednici Gradskog odbora stranke kritikovao poslanike naprednjaka u parlamentu, a žalio se i na prevelik broj žena na njihovoj listi! Vučić: "To je izmontirano i izvučeno iz konteksta! Neću da komentarišem gluposti i DS!"

  • 97

Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS-a, na sednici Gradskog odbora svoje stranke održanoj 24. marta ove godine, pogrdno je govorio o poslanicima SNS-a u republičkom parlamentu, a žalio se i na prevelik broj žena na njihovoj listi!

Snimci koji je očigledno tajno napravio neki "insajder" i okačio na Jutjub pod nazivom "Vučić iskreno o poslanicima SNS" i "Vučić iskreno o ženama u SNS" sadrže zanimljive delove, u kojima drugi čovek naprednjaka priča o kadrovskim rešenjima u svojoj partiji.

Ove njegove reči prenosimo integralno, bez ispravki.

- U ono vreme kada je bilo teško izaći iz radikala, obećao je Tomislav Nikolić svim poslanicima koji su ostali uz njega da će biti poslanici. Od tih 21 poslanika, možda njih petorica ili šestorica zaslužuju da budu na listi. Svih ostalih 15 smo, dakle, častili. Zato što je to bilo obećanje koje smo morali da ispunimo. Tih 21 i 30 žena, to je 51, pa članovi Predsedništva, od kojih 11 nisu hteli da odustanu, a nekima hvala koji su sami odustali. Neki ljudi koji su stubovi naše stranke odustali su od toga da budu kandidati. Neki naravno nisu, pošto im je to bilo važnije od života. Šta da radim - priča Vučić.

Evo kako to izgleda na snimku:

U drugom tajnom video-klipu Vučić se žali na to da je prevelik broj žena na listi SNS-a:

- Ja zaista želim, za one koji jesu, ne kažnjeni, ali nije bilo moguće u ovom trenutku, da objasnim određene principe da biste razumeli zašto smo imali toliko problema u sastavljanju liste. Biću potpuno otvoren prema vama. Pod broj jedan - mi smo morali da imamo 84 žene. Od 84, možda je 20 žena zaslužilo da bude na listi. U prvih 100, od 30 žena možda je pet ili šest realno zaslužilo da bude na listi. Iz prostog razloga što mi imamo 29 predsednika okruga, i svi su muški. A nemamo ni jednu ženu. Imamo predsednike gradskih odbora i svi su muškarci. Dakle, žene su mnogo lakše prolazile i tu će biti mnogo nepravdi, pa ćete imati iz pojedinih opštinskih odbora i gradskih, da prođu žene koje nikada ne bi mogle da prođu, ne zato što neko ima nešto protiv njih, već zato što - eto tako - vajka se Vučić, čiji govor možete čuti na ovom snimku:

Aleksandar Vučić u izjavi za Telegraf.rs nije previše želeo da se bavi ovim snimcima.

- Besmisleno je da komentarišem nešto što je izmontirano, izvučeno iz konteksta, namešteno. Ne želim da komentarišem gluposti i Demokratsku stranku! - kratak je bio Vučić.

(Anđela Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    28. mart 2012 | 18:12

    A samo pre tri nedelje, je ženama delio osmomartovske ruže i žalio se kako ih nema dovoljno u politici i na funkcijama....

  • mirko

    28. mart 2012 | 18:12

    hahahaha, kralj :) i on hoće na vlast, mukica... e moj vučiću, nisi ništa drugačiji od ovih na vlasti, koliko god te učili pod stare dane da se menjaš...

  • Tijana

    28. mart 2012 | 18:15

    Opet me baciše u zbun... Dal da glasam za njih jer poštuju pravila ili ipak ne jer su seksitička đ... Preskočiću ih...k'o Vučić odbornike...jer "važnije je od života...realno"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA