Vučić se sastao sa Vesnom Pusić u Zagrebu (FOTO)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle susreta sa hrvatskom ministarskom spoljnih i evrospkih poslova Vesnom Pusić, da Srbija želi dobre odnose sa Hrvatskom i da gleda u budućnost

  • 6

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas oko 15 sati u hrvatskoj vladi sa ministarkom spoljnih poslova Hrvatske Vesnom Pusić.

 

On je danas izjavio, posle susreta sa hrvatskom ministarskom spoljnih i evrospkih poslova Vesnom Pusić, da Srbija želi dobre odnose sa Hrvatskom i da gleda u budućnost

 

Na putu ka Vladi Hrvatske, Vučić je imao i slučajni kratki susret sa bivšim predsednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem, a na pitanje novinara o čemu su razgovarali premijer Srbije je rekao da su se podsetili na reči Margaret Tačer, da kada državnici rade najbolje stvari za svoj narod, građani to najčešće u datom trenutku ne prepoznaju.

 

Vučić će oko 15.40 imati bilateralni sastanak sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović.

 

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Foto: Tanjug/Tanja Valič

 

Inauguraciji je prisustvovao sprski premijer, koji je poručio da očekuje dobru saradnju s novom hrvatskom predsednicom i da je u Zagreb došao sa porukom mira, ali i sa željom da se na liniji Zagreb - Beograd uspostavi i pokaže više poštovanja i poverenja.

 

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Foto: Tanjug/Tanja Valič

 

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bono

    15. februar 2015 | 19:00

    Politikom se bave ozbiljni ljudi,nema mesta za emocije i nije uvek sve crno ili belo.Ako želiš boljitak svojoj zemlji radiš ono što radi premijer.Nekome se to sviđa,nekome ne ali to je realnost.

  • Miona

    15. februar 2015 | 17:55

    Naravno!Srbija zeli dobre odnose prema svim zemljama!

  • bojann

    16. februar 2015 | 09:30

    Pokazali smo da zelimo dobru saradnju i dobre odnose sa Hrvatskom,ostavljajuci proslost iza nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA