VUČIĆ I BRGLEZ: Srbija i Slovenija imaju dobru saradnju na svim nivoima!

- Slovenija nam je jedan od najbližih prijatelja u Evropskoj uniji. Važna su nam vaša iskustva u procesu pristupanja i od vas želimo da učimo i da doprinesemo što boljem i bržem putu ka EU - zaključio je premijer Srbije

  • 14

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Ljubljani sa predsednikom Državnog zbora Republike Slovenije Milanom Brglezom o saradnji dva parlamenta, aktuelnoj političkoj situaciji u Sloveniji, kao i njenoj pomoći na evropskom putu Srbije.

Vučić: Mi ne biramo stranu u ukrajinskoj krizi, radimo samo za Srbiju!

Vučić je istakao da je veoma zadovoljan odnosima Srbije i Slovenije, naglasivši da nerešenih pitanja između dve države nema mnogo i zahvalio na razumevanju i podršci koju Slovenija pruža u evropskim integracijama Srbije.

Evo šta je Vučić rekao - u čemu su Slovenci ISTI KAO SRBI!

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

VUČIĆ U KRANJU: Slovenija je za Srbe VELIKI PRIJATELJ! (FOTO)

- Slovenija nam je jedan od najbližih prijatelja u Evropskoj uniji. Važna su nam vaša iskustva u procesu pristupanja i od vas želimo da učimo i da doprinesemo što boljem i bržem putu ka EU - zaključio je Vučić.

Evo koje sporazume je Srbija potpisala sa Slovenijom! (FOTO)

Brglez je istakao da Sloveniju i Srbiju vezuju mnoge stvari i da je saradnja dva parlamenta na najvišem nivou, a zajednička sednica dve vlade potvrda dobre saradnje dve zemlje na svim nivoima, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

VUČIĆ I MINISTRI U SLOVENIJI: Evo šta se pričalo u avionu tokom leta (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petra

    20. februar 2015 | 18:32

    Srbija i SLovenija imaju dugu zajednicku istoriju iza sebe , ona ima svojih lepoih ali i tuznih i nesrecnih perioda..sada je mozda vreme da se sve ostavi iza svih nas , zbog visih zajednickih ciljeva

  • Vojin

    22. februar 2015 | 20:55

    Slovenija je vazan partner Srbiji u domenu privrede. Pored nje, ima mesta za napredak i u domenu kulture, prosvete, a i broj slovenackih turista u Srbiji bi mogao da se poveca. Sve u svemu, Srbija izgradjuje dobre odnose sa nekadasnjim drzavama SFRJ, a to ce, svakako, doprineti oporavku drzave.

  • maki885

    21. februar 2015 | 20:12

    Za napredak je veoma vazna saradnja i podrska. Prepoznajr se ta teznja za uspehom kao i trud naseg premijera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA