ŠTA SMO SAZNALI IZ VENČANICE BROZOVIH: Tito je ipak bio HRVAT i NIJE BIO bravar! (FOTO)

Iz izvoda matične knjige venčanih sa svadbene ceremonije Brozovih u Iloku mogu se otkriti mnoge tajne Josipa Broza Tita, a pročitajte koje je stvari maršal dugo godina skrivao

  • 71

Izvod iz matične knjige venčanih sa venčanja Josipa Broza i Jovanke Budisavljević u Iloku u vili Dunavka otkriva nam mnoge maršalove tajne koje je godinama krio u svom ličnom arhivu, a one su da se Tito nikada nije predstavljao kao Jugosloven već kao Hrvat i da je mesto gde je trebalo da piše njegovo zanimanje bilo prazno!

Telegraf.rs je prvi objavio dugo čuvanu tajnu Tita - venčani list sa njegovog venčanja sa Jovankom Broz, a iz njega smo mogli da saznamo mnoge stvari koje su bile dobro čuvana tajna u SFRJ!

EKSKLUZIVNO! OVO JE TITOVA NAJVEĆA TAJNA: Evo kako izgleda VENČANI LIST Tita i Jovanke Broz! (FOTO)

Prvo što se vidi iz "venčanice" Brozovih, ako se izuzme velika razlika u godinama supružnika je to da su kumovi bili istaknuti komunisti Aleksandar Ranković i Ivan Gošnjak.

PROKLETSTVO TITA I JOVANKE BROZ: Evo zašto im je BROJ 28 DOŠAO GLAVE i odredio sudbinu! (FOTO)

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Zatim dolazimo do veoma zanimljive činjenice. Naime Josip Broz se NIKADA nije izjašnjavao kao Jugosloven (čuvajte Jugoslaviju i bratsvo i jedinstvo kao zenicu oka svoga) već u njegovim podatcima piše da je Tito HRVAT od oca Franje!

NAJČUVANIJA TITOVA TAJNA: Zbog uzimanja steroida maršalu se osušio penis! (FOTO)

Treća veoma bitna stvar je razbijanje tabua i mitova o navodnom Titovom zanimanju. Svi Jugosloveni su znali i učili da je Broz bio "BRAVAR", međutim ovaj izvod iz matične knjige venčanih govori sasvim drugo. U delu zanimanje Josipa Broza stoji potpuno prazna kolona, te ostaje pitanje da li je on zaista izučio bravarski zanat 1910. godine?!

DRUŽE TITO, MI TI SE KUNEMO: Misterija Brozove slike u Ljubljani! (FOTO)

Foto: Muzej istorije Jugoslavije Foto: Muzej istorije Jugoslavije

(D. Z.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klisura

    28. februar 2015 | 00:37

    Тито је био Тито, и шта сад, открићемо врућу воду, био је цењен у свету, људи су имали, било је безбрижно време, он уживао, а то што сами нисмо умели да ценимо то што смо изградили уз њега, и дозволили да нас распарчају, не можемо да кривимо баш никог, осим нас самих (кажем НАС, мислећи на све Југословенске народе, и мањине). Кад вук осети слабост код плена, напада, и поједе, тражили смо, гледајмо, ваљда смо извукли неке поуке. А Тито је био краљ, а да смо сви ми били паметни, уживали би данас у најлепшој земљи на свету, а ово што сад имамо, одговара свима, нашим политичарим, поготово западу, само нашим народима не!

  • Vasa

    27. februar 2015 | 22:58

    Pre 100god. Srbi su stvarali drzavu.A taj zlotvor Tito sve nam je unistio.

  • Angel of the dead

    27. februar 2015 | 22:55

    Pa sta ako ke bio HRVAT?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA