Evo koje GNUSNE REČI Bila Klintona će svaki Srbin PAMTITI DOK JE ŽIV! (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Amerike nakon kraha pregovora Srba i Albanaca s Kosova u Rambujeu uputio je jasnu poruku Slobodanu Miloševiću da sledi ratno razaranje Jugoslavije

  • 65

Na današnji dan pre 16 godina tadašnji predsednik SAD Bil Klinton uputio je jasnu poruku Srbima i Jugoslaviji da joj predstoji bombardovanje i ratno razaranje, a njegove tadašnje reči pamtiće svaki Srbin dok je živ!

19. marta 1999. godine nakon neuspelih pregovora Srba i kosovskih Albanaca u Parizu, predsednik SAD Bil Klinton izjavio je da je "prag prekoračen" i da problem Kosova ugrožava američke nacionalne interese.

Šta je Klinton crtao tokom pregovora sa Miloševićem? (FOTO)

- Nema više čekanja. Prag je prekoračen. Ugroženi su američki nacionalni interesi - rekao je Klinton nakon kraha pregovora u Rambujeu. Odmah nakon tih reči diplomate zapadnih zemalja počele su da napuštaju Beograd, a međunarodni verifikatori Kosovo. To je bio jasan signal da sledi NATO intervencija i bombardovanje Jugoslavije.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

KONAČNO DOKAZANO: Klinton i Tači zajednički planirali bombardovanje Jugoslavije!

Podsetimo 18. marta 1999. godine Kosovski Albanci potpisali su na pregovorima u Rambujeu kod Pariza mirovni sporazum, dok je srpska delegacija odbila vojni deo sporazuma. Šest dana kasnije NATO snage počele su napad iz vazduha na SR Jugoslaviju.

U delegaciji Srbije bili su i tadašnji predsednik Srbije Milan Milutinović, predsednik Veća građana Skupštine SRJ Milomir Minić, a u nezvaničnim razgovorima spominjala su se i imena tadašnjeg urednika lista “Politika” Dragana Hadži-Antića i visokog funkcionera SPO Milana Komnenića.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

NAJVEĆA TAJNA SRBIJE: Milošević NIJE HTEO da spreči BOMBARDOVANJE, već je rekao "NE" AMERIKANCIMA u Rambujeu! (FOTO)

Delegacija Albanaca sa Kosova, čini se bila je na većem nivou od srpske a nju su činili Ibrahim Rugova, sadašnja predsednica Edita Tahiri i Hašim Tači, kao i Jakup Krasnići.

Ispovest VUKA DRAŠKOVIĆA koja će šokirati: Više ljudi ubijeno je u Sarajevu od srpskih bombi nego Srba od NATO raketa (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej Danilovič

    19. mart 2015 | 22:23

    Pa Boga mi miloga me pamze bas svi Srbi rjeci pomenutog gospodina ako kazem kako se zove necete mi objaviti komentar.i sto je jos gore tu zlocinacku ekipu su docekivali u Beogradu uz drzavnicke pocasti i ljubili se sa njima.Oprosti im Boze.Sta li je tada mislila duša djeteta gore na nebu Milice Rakić koju su ti zločinci ubili na noši kad je pošla na počinak.i danas im se udvaramo uvlačimo zarad EU i netnsm kojih interesa.izgubili smo dostojanstvo

  • Anastasija

    19. mart 2015 | 22:29

    Neka su PROKLETI svi odgovorni za bombardivanje moje Srbije!

  • Српкиња

    19. mart 2015 | 22:41

    Све ће то доћи на своје кад тад!! Све се враћа, све се плаћа!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA