Šešelj i radikali PALILI ZASTAVE EU, NATO i Kosova! (FOTO)

- Hteli smo na simbolični način da pokažemo šta mislimo o NATO, EU i SAD - rekao je lider SRS-a

  • 83

Pristalice Srpske radikalne stranke protestvovale su danas na godišnjicu bombardovanja i tom prilikom ispred srušene zgrade Generalštaba palili zastave NATO, EU i Kosova.

 

Lider te stranke Vojislav Šešelj poručio je da su se radikali okupili da demonstriraju svoje "nemirenje" sa zločinačkim NATO i zemljama koje su bombardovale Srbiju i svoje "ne" ulasku Srbije u EU i režimu u Srbiji.

 

On je pozvao pristalice SRS da "gde god vide NATO vojnike, da ih gađaju kamenjem jajima i trulim paradajzom".

 

Foto: Tanjug / Srđan Ilić

Foto: Tanjug / Srđan Ilić

 

- Hteli smo na simbolični način da pokažemo šta mislimo o NATO, EU i SAD - rekao je Šešelj i dodao da Srbija neće u NATO.

 

Šešelj je rekao i da će SRS "jednog dana sigurno osloboditi Republiku Srpsku Krajinu", da će po svaku cenu sačuvati Republiku Srpsku i stvoriti uslove za njeno pripajanje Srbiji i po svaku cenu vratiti Crnu Goru jedinstvenoj srpskoj državi, a Kosovo osloboditi.

 

Foto: Tanjug / Srđan Ilić

Foto: Tanjug / Srđan Ilić

 

Pristalice SRS su nakon protesta ispred zgrade Generalštaba krenule u šetnju ulicom Kneza Miloša, Bulevarom Kralja Alksadnra i Dečanskom zbog čega je saobraćaj u tom delu grada bio i na kratko zaustavljen.

 

Foto: Tanjug / Srđan Ilić

Foto: Tanjug / Srđan Ilić

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zana

    24. mart 2015 | 13:45

    Živela Srbija!

  • Južnjak

    24. mart 2015 | 14:41

    Podrška Vojislavu Šešelju! Srbi nikada neće zaboraviti NATO agresiju! Na današnji dan počelo je nato bombardovanje naše zemlje! Za 78 dana ubijeno je najmanje 2.500,a ranjeno i povređeno više od 12.500 ljudi! Poginuo je 1.031 pripadnik Vojske i Srpske policije,a teže i lakše ranjeno oko 6.000 civila,među njima 2.700 dece. Ranjena su 5.173 vojnika i policajca,a desetak osoba se i dalje vode kao nestale! Slava svima koji su živote položili na braniku otadžbine i neka im je večan pomen!

  • SASA P.F.C

    24. mart 2015 | 13:40

    Neka su!!!DA SE NIKAD NEZABORAVI!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA