PUTIN OČARAN SRPSKOM VOJSKOM: Predsednik Rusije šalje avion ruske armije po GARDISTE iz Srbije!

Predsednik Rusije po srpske vojnike šalje specijalni avion ruske vojske kako bi ih bezbedno doveli na paradu 9. maja u Moskvi na Crvenom trgu

Predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, veoma je stalo da Vojska Srbije maršira na paradi 9. maja u Moskvi, te je tako izdao naređenje da se po srpske vojnike pošalje specijali avion ruske armije!

Vladimir Putin izdao je naređenje da se za goste iz Srbije organizuje specijalni doček, a u šta je uključeno i slanje specijalnog aviona po gardiste Vojske Srbije.

SRBI ĆE OSTAVITI PUTINA BEZ REČI: Evo koji SPECIJALCI VOJSKE SRBIJE će MARŠIRATI Crvenim trgom! (FOTO)

Predsednik Rusije je tražio od ministra odbrane Sergeja Šojgua da se delegacija Srbije na čelu sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem dočeka sa svim državnim počastima.

Foto: Tanjug/AP, Srđan Ilić Foto: Tanjug/AP, Srđan Ilić

Srpski vojnici i to oni najbolji iz elitnih jedinica Vojske Srbije učestvovaće na paradi 9. maja u Moskvi povodom Dana pobede nad fašizmom, odlučio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić, a to će biti prvi put u istoriji da Srbi marširaju glavnim gradom Rusije!

PUTIN ZOVE SRPSKU VOJSKU U MOSKVU: Hoće li Srbi MARŠIRATI Crvenim trgom?

Kako saznaje Telegraf.rs pred Putinom u Moskvi i drugim liderima zemalja, a na Crvenom trgu marširaće najelitnije jedinice Vojske Srbije, kao i ešalon “garde” koja uvek zadivi svet svojim egzecirom – splet od stotinu najkomplikovanijih pokreta sa poluautomatskom puškom M59-66.

Kako naš portal nezvanično saznaje nije isključeno da srpski padobranci iz 63. Brigade izvrše vazdušni desant nad Moskvom, kao što su to uradili i tokom Vojne parade u Beogradu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kasapin

    8. april 2015 | 17:29

    Nek vam je sa srecom momci, zivela rusija i srbija.

  • Mijo

    8. april 2015 | 19:08

    Ovim treba da se ponose svi Srbi na svetu ,kao i svi drzavljani Srbije,jer ogromna je cast direktno ucestvovati na paradi u zemlji koja je podnela najvece zrtve ,i dala najveci doprinos pobedi nad nacizmom

  • Савица

    8. april 2015 | 17:20

    Е САД ЋЕ НАШИ И ЊИХОВИ ДУШМАНИ ДА ПУКНУ ОД БЕСА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA