PUTIN OČARAN SRPSKOM VOJSKOM: Predsednik Rusije šalje avion ruske armije po GARDISTE iz Srbije!

Predsednik Rusije po srpske vojnike šalje specijalni avion ruske vojske kako bi ih bezbedno doveli na paradu 9. maja u Moskvi na Crvenom trgu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • PRAistorijska Srbija i PRAistorijski Srbi

    17. april 2015 | 21:05

    @i Srpske Pobeda nad Turcima Bitka za Loznicu 1810 Bitka kod Braticica Opsada Beograda 1806 Opsada Beograda 1717 Opsada Beograda 1688 Opsada Beograda 1456 Bitka kod Nisa 1456 Bitka kod Nisa 1689 Bitka kod Nisa 1878 Bitka kod Batocine 1804 Bitka za Batocinu 1689 Bitka za Plocnik Bitka za Hlebovo Polje 1479 Bitka na Dubravnici 1380/1381 Kunovicka Bitka 1444 Bitka za Zlaticu 1443 Bitka za Leskovac 1454 Bitka za Krusevac 1454 Bitka na Sumatovcu 1876 Bitka na Plocniku Bitka za Petrovaradin 1716 Bitka kod Slankamena Bitka za Sentu

  • 63. Padobranska Divizija

    17. april 2015 | 17:09

    63. Padobranska Divizija bila je legendarna Divizija JNA , Vojske Jugoslavije i kasnije Vojske Srbije i Crne Gore. Srbija je u Drugom Svetskom Ratu bila Saveznicka Drzava sa Saveznickom Vladom. Srbija je u Drugom Svetskom Ratu bila na Saveznickoj strani. Srbi su u Drugom Svetskom Ratu bili Saveznicki narod , na strani Saveznika. Cetnici pod komandom Draze Mihailovica su u Drugom Svetskom Ratu takodje bili na strani Saveznika. Srbija nikada nije bila na strani ni Fasista ni Nacista. Srbi nikada nisu bili na strani ni Fasista ni Nacista. Cetnici pod komandom Draze Mihailovica nisu bili na strani ni Fasista ni Nacista. Srbija nije bila na strani Fasista ni Nacista. Srbi nisu bili na strani ni Fasista ni Nacista. Srbija je u Drugom Svetskom Ratu bila Saveznicka Drzava sa Saveznickom Vladom na celu sa Karadjordjevicima. Srbi su u Drugom Svetskom Ratu bili Antifasisti i Antinacisti. Srbija je u Drugom Svetskom Ratu bila Antifasisticka i Antinacisticka drzava.

  • Praistorijska Srbija i Praistorijski Srbi

    17. april 2015 | 16:49

    @i Nije istina da su Rusi spasili Srbe i Srbiju od Turaka. Bitke , u kojima su Srbi i Srpska Vojska zgazili i pregazili Turke Bitka kod Nisa 1443 Bitka kod Nisa 1689 Oslobodjenje Nisa 1878 Oslobodjenje Vranja 1878 Kunovicka Bitka Kumanovska Bitka Bitoljska Bitka Prilepska Bitka Opsada Skadra Opsada Jedrena Bitka na Sumatovcu Bitka kod Sente Bitka kod Petrovaradina Opsada Beograda 1456 Opsada Beograda 1688 Opsada Beograda 1717 Bitka na Hlebovom Polju Misarska Bitka Deligradska Bitka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA