PUTINA ZAVELE SRPSKE GARDISTKINJE: Predsednik Rusije želi da SRPKINJE marširaju Crvenim trgom!

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin, očaran je garditskinjama Vojske Srbije i želi da njihov ešalon bude i na paradi u Moskvi

  • 49

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin, očaran je garditskinjama Vojske Srbije koje je video na Vojnoj paradi u Beogradu povodom 70 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu i želi da njihov ešalon bude i na paradi u Moskvi!

Kako saznaje naš portal Predsednik Rusije izrazio je želju da 9. maja u Moskvi na paradi Crvenim trgom marširaju gardistkinje Vojske Srbije, koje su ga ostavile bez daha.

PUTIN OČARAN SRPSKOM VOJSKOM: Predsednik Rusije šalje avion ruske armije po GARDISTE iz Srbije!

- Još uvek se ne zna koji ešaloni Vojske Srbije će biti predstavljeni u Moskvi, dobili smo informaciju da je Putin želeo gardiste i gardistkinje, ali poslednju reč daće načelnik Generalštaba - kaže naš sagovornik.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Vladimir Putin izdao je naređenje da se za goste iz Srbije organizuje specijalni doček, a u šta je uključeno i slanje specijalnog aviona po gardiste Vojske Srbije.

PUTIN ZOVE SRPSKU VOJSKU U MOSKVU: Hoće li Srbi MARŠIRATI Crvenim trgom?

Predsednik Rusije je tražio od ministra odbrane Sergeja Šojgua da se delegacija Srbije na čelu sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem dočeka sa svim državnim počastima.

SRBI ĆE OSTAVITI PUTINA BEZ REČI: Evo koji SPECIJALCI VOJSKE SRBIJE će MARŠIRATI Crvenim trgom! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA