SRBIJA PODIGLA BORBENU GOTOVOST: Srpski SPECIJALCI s METKOM U CEVI spremni za ALBANSKE TERORISTE!

– Naša država je u stanju da se obračuna sa svakim mogućim terorističkim napadom. Posle incidenta u Kumanovu uputili smo u najosetljivije zone pripadnike najelitnijih jedinica policije i pratimo situaciju - kaže ministar policije Srbije

  • 72

Bezbednosne snage Srbije povećale su borbenu gotovost u kasarnama i policijskim zgradama i punktovima koji bi mogli da budu na udaru albanskih terorista, pišu "Novosti".

Prema informacijama ovog lista, još uvek nije prestala opasnost da više od 50 veterana OVK sa Kosova i Metohije u narednih dvadesetak dana pređu u Preševo i odatle da deluju u centralnoj Srbiji!

STROGO POVERLJIVO! ALBANSKI TERORISTI IZ OVK NAPADAJU SRBIJU: Evo koji gradovi će biti METE njihovih napada!

U osetljivi pojas oko granice s Makedonijom i u blizini administrativne linije sa KiM već su upućene nove snage svih bezbednosnih službi Srbije, a prema informacijama sa kojima se raspolaže prvi ciljevi ovih albanskih ekstremista su napadi na snage bezbednosti ispred policijskih stanica na jugu Srbije, gde se već mogu videti srpski specijalci sa dugim cevima.

ONI BRANE SRBE OD ALBANSKIH TERORISTA: Evo kako SRPSKI SPECIJALCI sa METKOM U CEVI čuvaju granicu Srbije! (FOTO)

– Naša država je u stanju da se obračuna sa svakim mogućim terorističkim napadom. Posle incidenta u Kumanovu uputili smo u najosetljivije zone pripadnike najelitnijih jedinica policije i pratimo situaciju. Nećemo dozvoliti ugrožavanje bezbednosti stanovništva ali i pripadnika vojske i policije – kaže za “Novosti” ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marta

    15. maj 2015 | 09:38

    Ne bojim se ja Albanskih terorista nego domacih jel da nije bilo izdajica ne bi ni bili tu gde smo sada. Nase snage su uspele i na Kosovu da se izbore sa njima dok ga nisu prodali. E to je ono cega se plasim a protiv toga se ne moze.

  • N

    15. maj 2015 | 08:41

    Albanci su siromasni ljudi. Gdje je njihova vojska? Jadnici salju neke teroriste, i onda zovu ameriku prokletu da im pomaze, napadaju ih srbi. Zalosno!! Stop siptarima a i amerikancima!!!!

  • Metohija

    15. maj 2015 | 10:32

    Nece oni niotkuda doci,oni su vec tu.Veliki Trnovac,Lucane,Konculj,Dobrosin,Breznica,Muhovac,Miratovac i Oraovica,sela sa etnicki cistim siptarskim stanovnistvom,teroristi koji su 2000-2001 ucestvovali u pobuni na jugu uze Srbije.Abolirali su ih Kostunica i pokojni Djindjic.Mnogi od tih ubica srpskih policajaca i vojnika danas sede u Narodnoj Skupstini,mnogi od njih su u opstinskim vlastima,gostuju po tv emisijama,imaju status relevantnih sagovornika,sto bi na zapadu i bilo gde bilo nemoguce.I dalje ruse drzavu,samo sto ih sada placamo za to,primaju plate od ove drzave.Setite se, ,,demokrate" su na nagovor SAD rehabilitovale i par hiljada pravosnazno osudjenih terorista sa AP KiM-a,medju njima i bracu Ljuana i Bekima Mazreku iz Maliseva,koji su silovali,zaklali i spalili 15-o godisnju srpsku devojcicu u krecani u selu Klecka,sa jos 20-ak Srba,otetih u Metohiji leta 1998.Oni su vec tu,svi ih znate,samo se pravite ludi i zamajavate narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA