STROGO POVERLJIVO! ALBANSKI TERORISTI IZ OVK NAPADAJU SRBIJU: Evo koji gradovi će biti METE njihovih napada!

- Naša država je u stanju da se obračuna sa svakim mogućim terorističkim napadom. Posle incidenta u Kumanovu uputili smo u najosetljivije zone pripadnike najelitnijih jedinica policije i pratimo situaciju - kaže ministar srpske policije

  • 73

Srbiji preti opasnost od terorističkih akcija u narednih 20 dana jer se prema poverljivim obaveštajnim podacima, do kojih su došle "Novosti", grupa od oko 50 albanskih terorista sprema da sa Kosova i Metohije pređe u Preševo!

Prema poverljivim podacima Štaba za koordinaciju bezbednosnih službi Srbije nije isključena opasnost da ovi teroristi pokušaju da u centralnoj Srbiji otvore žarište poput onog u Kumanovu, a pretpostavlja se da bi prve mete mogli da budu vojni i policijski objekti.

ONI BRANE SRBE OD ALBANSKIH TERORISTA: Evo kako SRPSKI SPECIJALCI sa METKOM U CEVI čuvaju granicu Srbije! (FOTO)

U izveštaju se navodi da su među teroristima dobro obučeni borci bivše OVK, sa velikim iskustvom iz prethodnih ratova, a njihovo jezgro trebalo bi da bude u Gnjilanu, Drenici i na Bajgori!

Foto: Facebook/Trimat Kumanovar Foto: Facebook/Trimat Kumanovar

STROGO POVERLJIVO! POSLE MAKEDONIJE ALBANCI NAPADAJU SRBIJU, CRNU GORU I SRPSKU: Evo koji gradovi će biti METE!

Zbog svih ovih saznanja srpske službe bezbednosti će podići stepen borbene gotovosti, dok su u osetljive zone već poslate dodatne oružane snage, kako bi sprečili svaki pokušaj napada.

NAJNOVIJI PLANOVI TERORISTA: Albanci posle MAKEDONIJE, napadaju Srbiju! Na METI su tržni centri i festivali!

Foto: Facebook/Trimat Kumanovar Foto: Facebook/Trimat Kumanovar

- Naša država je u stanju da se obračuna sa svakim mogućim terorističkim napadom. Posle incidenta u Kumanovu uputili smo u najosetljivije zone pripadnike najelitnijih jedinica policije i pratimo situaciju. Nećemo dozvoliti ugrožavanje bezbednosti stanovništva ali i pripadnika vojske i policije - kaže za "Novosti" ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

TREĆI BALKANSKI RAT NA POMOLU: Srbi, Grci, Bugari i Makedonci se ujedinjuju protiv "velike Albanije"?

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    14. maj 2015 | 08:38

    Specijalna policija?A sta je sa cuvenom vojskom?Nemaaa?E bas mi je zao sto nam mladici idu na parade a ne na obuku.Bas me zanima,hice li biti diskriminisana gej populacija prilikom mobilizacije ili ce te ih pozivati jao i sve druge?Nemojte im uskracivati prve borbene redove jer ce biti ljuti i onda ce nas EU kazniti sa jos 157 godina kasnjenja u prijemu.

  • biljana

    14. maj 2015 | 09:37

    U pravu je momak za prodaju stanova u Nisu,mi im lagano dajemo pravo jer cim kupi nesto on tu ima pravo i tako se sire a mi prodane duse za malo vise para pre damo siptaru nego Srbinu....tako smo i na Kosovu prodavali zemlju .Kada pogledate malo bolje oni se sve vise sire prema jugu tako da ce za koju godinu da pocnu nemiri i na druga mesta....Otvorite oci ne prodajte siptarima.

  • MARIJA

    14. maj 2015 | 08:28

    Samo da nas ne bombarduju kad se budemo branili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA