Vučić: Građani će već 2016. godine osetiti značajan boljitak!

Premijer Srbije rekao je da će se već krajem ove godine osetiti "kakav takav boljitak", ali da mora još bolje i više da se radi kako bi i rezultati bili vidljiviji

  • 2

Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Srbije, rekao je da će Vlada nastaviti s reformama i privlačenjem investicija, a da će građani već 2016. godine osetiti značajan i jasan boljitak, uz poruku da investitori treba da imaju svu pažnju lokalnih samouprava i države.

- Već krajem godine ljudi će u svojim novčanicima osetiti, ne veliki, ali kakav takav boljitak, a 2016. godine će taj boljitak biti značajniji i jasnije će se videti i osetiti - rekao je Vučić.

Vučić je tokom posete Rumi podsetio da vlada pomaže u razvoju biznisa i zapošljavanju, ali je poručio da mora još bolje i više da se radi kako bi i rezultati bili vidljiviji.

Vučić: Platforma je ozbiljan tekst, i sa njom mora da se upozna šira javnost

Čelnicima opštine poručio je da i dalje rade na privlačenju stranih investitora, obećao da će im Vlada u tome pružiti svu moguću pomoć i najavio ove i sledeće godine nova ulaganja u infrastrukturu u opštini Ruma, ali i u celom Sremu.

- Ne samo što će kroz opštinu Ruma prolaziti glavni magistralni pravac Novi Sad - Mačva , već ćemo koliko na leto i tokom cele 2016. godine popravljati putnu infrastrukturu u celom Sremu - istakao je premijer.

Za čelnike opštine imao je još jedan savet - da otvore kancelarije za građane i pomognu im u rešavanju svakodnevnih problema.

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA