ANĐELINA DŽOLI NAPADA SRBE: Snažno lobira za usvajanje rezolucije o Srebrenici u kojoj se tvrdi da su Srbi SILOVALI dečake!

Američka glumica Anđelina Džoli, navodno je jedan od aktivnijih zagovornika usvajanja rezolucije o Srebrenici u kojoj se tvrdi da su Srbi masovno silovali dečake

Američka glumica Anđelina Džoli, navodno je jedan od aktivnijih zagovornika usvajanja rezolucije o Srebrenici, koja bi na predlog Velike Britanije, početkom jula trebalo biti usvojena na Savetu bezbednosti UN-a!

Kako prenosi srpski Njuzvik Armika Helić tvorac je rezolucije u Srebrenici u kojoj se tvrdi da su Srbi silovali na desetine hiljada žena i dečaka u BiH, a njena prijateljica i slavna glumica Anđelina Džoli navodno je glavni zagovarač usvajanja ovog dokumenta.

PUTIN SPASAVA SRBIJU: Rusija ulaže VETO na rezoluciju o Srebrenici u kojoj se tvrdi da su Srbi SILOVALI dečake!

Anđelina je, kako navodi ovaj list pružila punu podršku Arminki Helić, koja je ona misteriozna žena koju je označio predsednik Republike Srpske Milorad Dodik označio kao bošnjačkog lobistu u Velikoj Britaniji.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Helićeva je jedna od sedam žena u Domu lordova koja je ušla u Gornji dom britanskog parlamenta kao doživotni član nakon što ju je u avgustu prošle godine engleska kraljica Elizabeta II imenovala za baronesu, a zbog zasluga za Ujedinjeno Kraljevstvo.

SRBI SU U SREBRENICI MASOVNO SILOVALI DEČAKE: Ovo je najnoviji ŠAMAR Velike Britanije Srbiji!

Poznato je da su Anđelina i Arminka zajedno prošle godine bile u Srebrenici i najverovatnije je nakon te posete slavna glumica želela da pitanje zločina u Srebrenici podigne na viši nivo.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Inače Anđelina Džoli je u svom filmu "U zemlji krvi i meda" na svoj način opisala zločine i silovanje žena u balkanskim ratovima devedesetih godina, a taj film mnogi su ocenili kao antisrpski.

Poslanik SNS-a Milovan Drecun povodom ovih saznanja za Kurir kaže:

- Posle skandaloznog filma u kome ima potpuno netačnih informacija ona se sada zalaže za usvajanje ove rezolucije i može se zaključiti da ona postaje pravi antisrpski lobista.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    23. jun 2015 | 11:11

    Ne umeš pošteno ni da glumiš,a znaš o Srebrenici da pričaš.Neznaš na geografskoj karti da pokažeš gde je Srebrenica.Sve vi grozni Amerikanci znate.Samo zabijate nos u tuđe "kuće" .Sram vas bilo.Volela bih da vas nema na geografskoj karti,još za mog života.Vi ste zlo

  • Zbr1970

    23. jun 2015 | 08:52

    Nasla amerikanka da prica o genocidima! Pogledaj Siriju,Irak,Iran..Srbiju sta ti je bila kriva Milica kad je "tvoj milosrdni andjeo" ubio?!

  • Veteran

    23. jun 2015 | 08:18

    Nakaza....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA