Vulin: Vučić nije čovek koji dobro reaguje na pritiske i koji popušta!

- Nama je u interesu da rešimo probleme na Kosovu i Metohiji, zato smo potpisali Briselski sporazum, ali i Priština ima određene obaveze, kao što je Zajednica sprskih opština - rekao je ministar za rad

  • 0

Aleksandar Vulin, ministra za ra rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, rekao je da premijer Srbije Aleksandar Vučić nije čovek koji dobro reaguje na pritiske i koji popušta i uradiće samo ono što je u interesu srpskog naroda.

- Nama je u interesu da rešimo probleme na Kosovu i Metohiji, zato smo potpisali Briselski sporazum, ali i Priština ima određene obaveze, kao što je Zajednica sprskih opština - rekao je Vulin.

On je dodao da ga nije iznenadila ponuda Prištine da ZSO funkcioniše kao nevladina organizacija, navodeći da Priština uvek pokušava da smanji naš pregovarački kapacitet i da uvek izlazi sa neprihvatljivim ponudama.

Upitan šta je u interesu Srba kada je u pitanju Park mira, Vulin je rekao da je to da se sačuva bezbednost i mogućnost komunikacije.

Vulin: Srbi i Vlada Srbije postali bitan faktor na Kosovu

- Nije u pitanju da li će tu biti dve ili tri žardinjere, već kakvo će biti kretanje i kakva će biti kontrola tog kretanja. I sada se prešački most može preći, a na još dva mosta može automobiliom i kamionom. I sada postoji sloboda kretanja, a kako će se kontrolisati to treba da se reši, da se ne desi da idioti izađu sa noževima i izbodu dete - rekao je Vulin.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA