SRBI NISU SILOVALI DEČAKE U SREBRENICI: Evo šta je Srbija PORUČILA Americi, Britaniji i Savetu bezbednosti!

Srbija ne razume ni smisao ni cilj rezolucije o Srebrenici, koja bi, osim što bi uticala na destabilizaciju u regionu, uticala i na destabilizaciju političkih odnosa u Srbiji

  • 27

Srbija ne razume ni smisao ni cilj rezolucije o Srebrenici, koja bi, osim što bi uticala na destabilizaciju u regionu, uticala i na destabilizaciju političkih odnosa u Srbiji, stoji u pismu koje je Beograd uputio stalnim članicama Saveta bezbednsti UN povodom britanskog nacrta rezolucije o Srebrenici.

ANĐELINA DŽOLI NAPADA SRBE: Snažno lobira za usvajanje rezolucije o Srebrenici u kojoj se tvrdi da su Srbi SILOVALI dečake!

U pismu, u koje je Tanjug imao uvid, ističe se da Republika Srbija odaje poštu svim žrtvama sukoba na prostoru bivše SFRJ i čvrsto je uverena da naša sećanja i aktivnosti, čiji je cilj da se prošlost ne zaboravi, treba da budu isključivo u funkciji pomirenja i promocije regionalne saradnje i dobrosusedstva.

Foto: Tanjug/ Ministarstvo spoljnih poslova Foto: Tanjug/ Ministarstvo spoljnih poslova

PUTIN SPASAVA SRBIJU: Rusija ulaže VETO na rezoluciju o Srebrenici u kojoj se tvrdi da su Srbi SILOVALI dečake!

U pismo je naglašeno da nasleđe prošlosti ne sme da bude prepreka našoj zajednickoj budućnosti.

SRBI SU U SREBRENICI MASOVNO SILOVALI DEČAKE: Ovo je najnoviji ŠAMAR Velike Britanije Srbiji!

Upravo polazeći od toga, kaže se u pismu, Srbija je sa iznenadenjem dočekala Nacrt teksta rezolucije Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija koji je primila od Velike Britanije, a povodom 20. godišnjice zločina koji se dogodio u Srebrenici.

"Srbija smatra da bilo kakva rezolucija neće doprineti pomirenju u regionu, nego će, naprotiv, izazvati tenzije, trvenja i dodatno ga destabilizovati. Srbija ne razume ni smisao ni cilj rezolucije, koja bi, osim što bi uticala na destabilizaciju u regionu, dodatno uticala i na destabilizaciju politickih odnosa u samoj Republici Srbiji", navedeno je u pismu koje je Srbija uputila stalnim članicana Saveta bezbednosti UN - SAD, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Rusiji i Kini.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    23. jun 2015 | 09:19

    Srbija ne razume ali ja razumem . to je bezobrazan pritisak na nas da bi opravdali sva zlodela koja su počinjena nad nama . I dalje lažu , falsifikuju i poturaju plaćene svetske protuve ne bi li se opravdali . Napad je najbolja odbrana . A što se tiče muslimana , pa oni su upravo svašta radili a i dan danas . Tako rade šiptari pa i ovaj ISIS koji su amerikanci izmislili ne bi li ušli u Siriju . Ima neko ko to sve gleda odozgo , samo polako !

  • Краљевић K i M Марко

    23. jun 2015 | 13:15

    Šaka o stol,ne razumeju oni drugi jezik,proglasimo zemlju okupiranom što i jeste i u BRIKS,baza Rusima inače nas nema kako su krenuli !!!

  • lesa

    23. jun 2015 | 13:00

    Nemam pojma zasto im se uposte i pravdaju.Bolesni umovi zajedno sa andjelinom dzoli smisljaju takve glupave teze da je vec postalo smehotresno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA