STEFANOVIĆ: Srbi neće biti laka meta teroristima!

- Svakodnevno radimo na procenama bezbednosne situacije i nećemo dozvoliti da građani budu laka meta, a duge cevi nose i pripadnici policije u drugim gradovima u svetu - kaže ministar srpske policije

  • 0

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je prisustvo policije na ulicama redovno i da su dugim cevima opremljeni jedino njeni pripadnici ispred policijskih objekata.

Stefanović je odgovarajući na pitanje novinara u bazi Ronilačke jedinice Žandarmerije rekao da je pre nekoliko meseci doneta odluka o većem obezbeđenju svih objekata policije zbog dešavanja u regionu, poput napada na policijsku stanicu u Zvorniku.

STROGO POVERLJIVO - DŽIHADISTI SPREMAJU NAPAD NA SRBIJU! Evo koji gradovi će biti njihove mete!

On je poručio da bi bilo neozbiljno u takvoj situaciji ne pojačati obezbeđenje, ali i dodao da građani ne bi trebalo da osećaju uznemirenost jer policija čini sve kako bi sačuvala njihovu bezbednost.

- Svakodnevno radimo na procenama bezbednosne situacije i nećemo dozvoliti da građani budu laka meta, a duge cevi nose i pripadnici policije u drugim gradovima u svetu - rekao je on.

Ministar je poručio da policija preduzima sve što je potrebno kako bi se odvratili eventualni napadi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA